NEWSFLASH...
neoecommerce
ανάγνωση

PaketButler: Ξεκινά και επίσημα η διάθεση του «προσωπικού» υπηρέτη της Deutsche Telekom και DHL σε όλη τη Γερμανία

PaketButler: Ξεκινά και επίσημα η διάθεση του «προσωπικού» υπηρέτη της Deutsche Telekom και DHL σε όλη τη Γερμανία

Σύμφωνα με την Deutsche Telekom, στις 14 Νοεμβρίου ξεκινά και επίσημα η διάθεση του PaketButler (PaketButler: Ο «προσωπικός» υπηρέτης της DHL που παραλαμβάνει τα δέματα ακόμα και αν δεν είναι κανείς στο σπίτι!) σε όλη τη Γερμανία. Μέσω του «προσωπικού» υπηρέτη, οι χρήστες μπορούν να δέχονται αποστολές από όλους τους διανομείς αλλά και να επιστρέφουν τα δέματα τους, ανεξάρτητα από το εάν αυτοί βρίσκονται στην κατοικία τους ή όχι.

Το κινητό αλλά και μεταβλητό αποθηκευτικό δοχείο της PaketBulter αναπτύχθηκε από κοινού με την DHL, την Feldsechs και την Zalandο, ενώ αυτό διατίθεται τόσο προς αγορά (249,95 ευρώ) όσο και προς ενοικίαση (7,99 ευρώ τον μήνα).

Η λειτουργία της υπηρεσίας είναι απλή: ο διανομέας ξεκλειδώνει την παραπάνω «προσωπική» θυρίδα του πελάτη μέσω ενός κωδικού PIN. Στη συνέχεια ο διανομέας φορτώνει το PaketBulter και το κλειδώνει, ενώ ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα για την επιτυχή παράδοση της παραγγελίας του μέσω μηνύματος. Το ξεκλείδωμα της «προσωπικής» θυρίδας γίνεται με τη χρήση του κωδικού PIN του πελάτη, εισάγοντας τον κωδικό του στην αντίστοιχη συσκευή.

Το PaketBulter ενδείκνυται για δέματα μεγέθους μέχρι και 50 cm x 30 cm x 70 cm, με μέγιστο βάρος τα 31,5 κιλά. Ενώ τόσο η συσκευή όσο και οι αποστολές είναι ασφαλισμένες έναντι κλοπής.

Όπως σάς είχα επισημάνει στις πιθανές στρατηγικές λύσεις για αξιόπιστη παράδοση στο «τελευταίο μίλι», οι «προσωπικές» θυρίδες δεν ενδείκνυνται για τη μαζική αγορά καθώς η χρήση αυτών είναι συνδεδεμένη με κόστος αγοράς ή μίσθωσης ενώ δεν είναι εξασφαλισμένη η χρήση αυτών για όλων των μεγεθών δέματα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr