NEWSFLASH...
TourismLab
ανάγνωση

360° Virtual Tour για το ξενοδοχείο σας

360° Virtual Tour για το ξενοδοχείο σας

Ο κλάδος του τουρισμού είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και απαιτητικός. Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας;

Ένα πρωτότυπο, μοντέρνο αλλά και δοκιμασμένο εργαλείο είναι το Google Business Views & Virtual Tours το οποίο χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία όπως το Google Street View. Έτσι δίνετε στους πελάτες σας την δυνατότητα για μια πλήρως διαδραστική περιήγηση του ξενοδοχείου σας, ακριβώς σαν να είναι εκεί!

Το εργαλείο αυτό έχει ιδιαίτερη απήχηση στους σημερινούς ταξιδιώτες αφού έχουν την δυνατότητα να μάθουν με μεγάλη ακρίβεια όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το ξενοδοχείο σας. Σύμφωνα με έρευνες της Google, τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν το Google 360° Virtual Tour στην ιστοσελίδα τους, έχουν αυξήσει τις κρατήσεις τους κατά 48% μέσω άμεσων κρατήσεων από την δική τους ιστοσελίδα.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσει το δικό σας ξενοδοχείο από την χρήση του Google 360° Virtual Tour.

1. Κρατήστε τους επισκέπτες στην σελίδα σας για περισσότερη ώρα

Όπως είναι φυσικό οι επισκέπτες της σελίδας σας θα εντυπωσιαστούν περισσότερο από τις φωτογραφίες που έχετε παρά από το γραπτό κείμενο, πόσο μάλλον εάν οι φωτογραφίες δίνουν την αίσθηση ότι ο επισκέπτης βρίσκεται στο ξενοδοχείο. Δώστε την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να ονειρεύονται τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο σας!

2. Επιλέξτε ακριβώς τι θέλετε να δείξετε στην περιήγηση σας

Τί κάνει το ξενοδοχείο σας να διαφέρει από τα υπόλοιπα; Υπάρχει κάποιος χώρος ή κάποιο εφέ που είναι μοναδικό για το ξενοδοχείο σας και θέλετε να το προβάλετε; Αυτή είναι η ευκαιρία να το κάνετε. Με το Google 360° Virtual Tour μπορείτε να επικεντρωθείτε στα σημεία που κάνουν το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίζει από τα άλλα και έτσι να τονίσετε να πλεονεκτήματα σας.

3. Ικανοποιήστε ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη

Πάντα υπάρχουν απαιτητικοί πελάτες που ζητούν περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από αυτές που ήδη παρέχετε στην σελίδα σας. Με το Google 360° Virtual Tour μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα αφού οι επισκέπτες μπορούν να δουν από μόνοι τους κάθε λεπτομέρεια για το ξενοδοχείο σας.

4. Μοιραστείτε το virtual tour στο Facebook και το Google+

Μια άλλη δυνατότητα που σας δίνει το Google 360° Virtual Tour είναι ότι μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες του virtual tour και σε άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Facebook και το Google+. Έτσι μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους επισκέπτες αφού τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τόσο δημοφιλή!

5. Αυξήστε τις άμεσες κρατήσεις από το website σας

Εάν οι πελάτες σας βρουν όλες τις απαραίτητες για αυτούς πληροφορίες στην σελίδα σας, δεν θα χρειαστεί να ψάξουν σε άλλες σελίδες. Έτσι εφόσον μείνουν ευχαριστημένοι με το ξενοδοχείο σας και ό,τι αυτό προσφέρει είναι πιο πιθανό να προβούν σε άμεση κράτηση από το δικό σας website χωρίς να επισκεφτούν κάποια άλλη σελίδα.

6. Βελτιώστε τα αποτελέσματα σας στην αναζήτηση της Google

Συμμετέχοντας στο Google Business Photos αυξάνεται η έκταση των αποτελεσμάτων που εμφανίζονται σε κάθε χρήστη, αφού όπως είναι φυσικό οι καταχωρήσεις που περιλαμβάνουν φωτογραφίες όχι μόνο καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο αλλά τραβούν περισσότερο την προσοχή των χρηστών κάνοντας σας να ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές.

Τι χρειάζεται να κάνετε εσείς;

Συνολικά υπάρχουν 7 πιστοποιημένοι φωτογράφοι από την Google, ο φωτογράφος μας είναι ένας από τους αυτούς! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να κλείσετε το ραντεβού σας μαζί του. Εκείνος θα φωτογραφίσει τον χώρο σας όπως ακριβώς χρειάζεται, ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μην χάνετε χρόνο! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και κάντε τους όλους να μιλάνε για εσάς!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr