NEWSFLASH...
Βιβλία
ανάγνωση

Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε για τα χρήματα και οδηγηθείτε στην ευημερία

Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε για τα χρήματα και οδηγηθείτε στην ευημερία
10_08_2015 | 11:21 15_11_2016 | 13:05

Οι εκδόσεις "Διόπτρα" παρουσιάζουν το βιβλίο "Η ψυχολογία του χρήματος", που σας υποσχέται να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε για τα χρήματα και να αγγίξετε την ευημερία.

Μέσα από το το βιβλίο Θα ανακαλύψετε τα 10 κυριότερα οικονομικά σενάρια που υπονομεύουν τη ζωή των ανθρώπων και πώς να τα αλλάξετε. Πώς να επιλύσετε οικογενειακά οικονομικά προβλήματα, όπως η οικονομική «απιστία» και η οικονομική εξάρτηση των παιδιών. Τι να κάνετε αν τα οικονομικά σενάρια σας κρατούν φτωχούς μέσα από τη σπατάλη ή την τσιγκουνιά και πώς να απαλλαγείτε από τις τύψεις και το φόβο και να ευημερήσετε.

Οι συγγραφείς του βιβλίου, Brad Klontz, Ted Klontz και Rick Kahler, που είναι φημισμένοι για τις πρωτοποριακές τους έρευνες στις οικονομικές συνήθειες των ανθρώπων, σας δείχνουν πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, ώστε να βρείτε την τέλεια ισορροπία στα οικονομικά σας. Η δουλειά τους έχει παρουσιαστεί στην Wall Street Journal, τους New York Times, την Washington Post, την USA Today και την Los Angeles Times, καθώς και στις τηλεοπτικές εκπομπές Today και Good Morning America.

Περισσότερα για το βιβλίο, το οποίο διατίθεται σε ειδική προσφορά από τον ΙΑΝΟ, μπορείτε να βρείτε εδώ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr