NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Φορολογικά & Ασφαλιστικά
ανάγνωση

Τι είναι το Cloud Accounting και τι προσφέρει στις επιχειρήσεις;

Τι είναι το Cloud Accounting και τι προσφέρει στις επιχειρήσεις;
15_11_2016 | 15:56 17_11_2016 | 11:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Φορολογικά & Ασφαλιστικά

Επωφεληθείτε της προσφοράς για τρεις μήνες δωρεάν τήρηση βιβλίων

Με τον όρο cloud accounting εννοείται η υπηρεσία λογιστικής υποστήριξης που παρέχεται online μέσω του internet, είτε εγκαθιστώντας το κατάλληλο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, είτε μέσω κάποιου web browser.

Και στις δυο περιπτώσεις, το software «τρέχει» ουσιαστικά στους server του παρόχου της υπηρεσίας αντί για τους server της εταιρείας σας.

Τα πλεονεκτήματα του cloud accounting είναι πολλά για μία επιχείρηση:

  • Χαμηλότερο κόστος για την επιχείρησή σας, αφού αφενός μειώνονται σε μεγάλο βαθμό οι ανάγκες για την αγορά hardware, αφετέρου ελαχιστοποιούνται τα κόστη μηχανογραφικής υποστήριξης, συντήρησης software και άλλα διαχειριστικά έξοδα. Τα περισσότερα από αυτά καλύπτονται από τον πάροχο και η επιχείρησή σας επιβαρύνεται μόνο με μία μηναία συνήθως συνδρομή.
  • Είναι ιδανικό για startups και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αφού απαιτείται σαφώς χαμηλότερο αρχικό κόστος επένδυσης.
  • Ευκολία στη χρήση του λογισμικού, με τη δυνατότητα που σας παρέχει να το χρησιμοποιείτε από οπουδήποτε, με τη χρήση ενός οποιουδήποτε pc / laptop και μιας απλής σύνδεσης internet. Δεν καταναλώνετε χρόνο εγκαθιστώντας updates αφού όλα γίνονται από τον πάροχο της υπηρεσίας.
  • Αυξημένη παραγωγικότητα λόγω μεγαλύτερης ταχύτητας και ευελιξίας της 24/7 πρόσβασης σας ανά πάσα στιγμή που σας παρέχει το cloud, σε ένα κοινό περιβάλλον για όλους τους χρήστες, είτε για μια απλή καταχώρηση είτε για ένα report για τη διοίκηση της εταιρείας.
  • Μεγαλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα σας, από την στιγμή που δεν χρειάζεται να κρατάτε backup των καταχωρήσεων και όλα τα δεδομένα σας φυλάσσονται στους servers του παρόχου.
  • Σαφώς καλύτερη συνεργασία και επικοινωνία με τον εξωτερικό λογιστή της εταιρείας, χάρη στην online σύνδεση όλων των χρηστών και τη μειωμένη ανάγκη για παρουσία του λογιστή στα γραφεία της επιχείρησής σας.

Η i-Profit παρέχει λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες σε μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη σε μεγαλύτερους οργανισμούς. Προσφέρει ένα σύνολο από εξειδικευμένες υπηρεσίες που εκτός από τις συνήθεις ανάγκες (τήρηση βιβλίων, φορολογικές δηλώσεις), εστιάζουν και σε άλλες κρίσιμες περιοχές που καλύπτουν όλο το φάσμα μιας ολοκληρωμένης λογιστικής υποστήριξης. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια τα σύγχρονα λογιστήρια δεν συλλέγουν απλώς και καταγράφουν στοιχεία. Αποτελούν εργαλεία της διοίκησης παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες, που βοηθούν στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Προσφορά

Η εταιρεία προσφέρει 3 μήνες δωρεάν τήρηση βιβλίων για όλες τις μορφές επιχειρήσεων, το πρώτο έτος συνεργασίας. Η προσφορά ισχύει έως τις 31/12/2016. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για μια αναλυτική προσφορά, είτε στο 211 850 4220 είτε μέσω της ειδικής φόρμας της ιστοσελίδας, με τον κωδικό EPIXEIRO.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr