NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η κορυφαία μουσική για επαγγελματικούς χώρους μόνο από 0,39€/Μέρα

Η κορυφαία μουσική για επαγγελματικούς χώρους μόνο από 0,39€/Μέρα
18_11_2016 | 11:00 18_11_2016 | 11:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Oι περισσότεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το τι μουσική θα παίξουν στο κατάστημά τους. Οι πιο πολλοί καταφεύγουν στη "λύση" του ραδιοφώνου ή του ΥouTube, χωρίς να μπορούν να αποφύγουν τις ενοχλητικές διαφημίσεις και την κακή ποιότητα ήχου.

Η Music One ήρθε να καλύψει κάθε σας μουσική ανάγκη, λύνοντας οριστικά το πρόβλημα της μουσικής σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafe, εμπορικά καταστήματα, γυμναστήρια, spa, αλλά και σε πολλούς άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Δοκιμάστε την υπηρεσία τώρα εντελώς δωρεάν για 7 ημέρες χωρίς καμία δέσμευση. Κάντε click εδώ.


Η κορυφαία μουσική για επαγγελματικούς χώρους μόνο από 0,39€/Μέρα

H Music One είναι η μοναδική μουσική υπηρεσία στην Ελλάδα που δημιουργεί κάθε μέρα μία μοναδική playlist για κάθε μουσική κατηγορία. Με αυτόν τον τρόπο η ροή της μουσικής είναι ομαλή και τα τραγούδια δεν παίζουν με τυχαία σειρά.

Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού έχετε τον απόλυτο έλεγχο των κατηγοριών, ενώ η ενημέρωση των τραγουδιών είναι καθημερινή και είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθώς δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση λογισμικού, από τη στιγμή που παίζει απευθείας από τον browser.

Κερδίστε 25% έκπτωση* πληκτρολογώντας τον κωδικό EPIXEIRO25 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ή καλώντας στο 210.3000.365.

* Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2016

Η μουσική παίζει με τέλεια ποιότητα ήχου, σωστή μίξη των τραγουδιών, εξαιρετική ροή και σταθερή ένταση ήχου. Η αναπαραγωγή γίνεται είτε μέσω υπολογιστή, είτε μέσω εξωτερικού αποκωδικοποιητή που σας παρέχεται και εξασφαλίζει συνεχή ροή ακόμα και σε περίπτωση διακοπής του δικτύου.     

Είμαστε νόμιμοι συνεργάτες των εταιρειών διαχείρισης πνευματικών & συγγενικών  δικαιωμάτων ΑΕΠΙ - GΕΑ - IFPI.

H λύση στο πρόβλημά σας κοστίζει μόνο 0,39€/μέρα

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr