NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο Στέφανος Καράγκος της XPLAIN ως Agency Innovator 2016 του Internationalist της Νέας Υόρκης

Ο Στέφανος Καράγκος της XPLAIN ως Agency Innovator 2016 του Internationalist της Νέας Υόρκης
17_11_2016 | 16:28 17_11_2016 | 16:31
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Έπειτα από το χρυσό βραβείο “Digital Innovation Solutions 2015” από το περιοδικό Internationalist Magazine, στρατηγικό συνεργάτη της Ένωσης Διαφημιστών Αμερικής, η XPLAIN διακρίνεται για δεύτερη φορά με τον ιδρυτή της, Στέφανο Καράγκο, να βραβεύεται ανάμεσα σε δεκάδες Marketing experts από όλο τον κόσμο, ως ένας από τους 30 Agency Innovators του 2016.

Οι υποψήφιοι προτάθηκαν απο Client-side Marketing Managers, μέλη της Ένωσης Διαφημιστών Αμερικής, ενώ την τελική επιλογή πραγματοποίησε η Επιτροπή του Internationalist ψηφίζοντας με βάση το προφίλ του κάθε υποψηφίου και λαμβάνοντας υπόψιν το σύνολο των προτάσεων που έλαβε για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Από το 2006 και κάθε χρόνο, το περιοδικό Internationalist ξεχωρίζει εκείνα τα στελέχη που έχουν τη σπάνια ικανότητα να επαναπροσδιορίζουν παραδοσιακές έννοιες του Marketing, να δημιουργούν καινοτόμες στρατηγικές στο International Marketing, να απλοποιούν πολύπλοκες διαδικασίες, να ενθαρρύνουν τη συνεργασία και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το επιχειρηματικό ρίσκο.

“Καινοτομία δε σημαίνει νεωτερισμός.” δήλωσε ο Στέφανος Καράγκος. “Σημαίνει σκληρή δουλειά που παράγει πραγματική αξία και αποτελέσματα. Είναι η νέα σκέψη που προκύπτει από το Data-Driven Marketing που εξειδικεύεται η XPLAIN, την έρευνα και τον συνεχή πειραματισμό και συνεπώς είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και ομαδικής συνεργασίας. Γι’ αυτό και η τιμητική αυτή διάκριση δεν είναι προσωπική, αλλά συλλογική και ανήκει σε όλη την ομάδα της XPLAIN”.

Ο Στέφανος Καράγκος θα παρουσιαστεί ως trendsetter σε ειδικά αφιερώματα στο περιοδικό Internationalist, αλλά και σε διάφορα Think Tanks σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε την ανακοίνωση των βραβείων εδώ


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr