NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Tο Insights Conference και τα “insights” στο FinTech, το μέλλον του του Κυπριακού οικοσυστήματος.

Tο Insights Conference και τα “insights” στο FinTech, το μέλλον του του Κυπριακού οικοσυστήματος.
21_11_2016 | 13:00 04_04_2017 | 17:39
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Κύπρος

Ολοκληρώθηκε για ακόμα μία φορά το Insights Conference το οποίο πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της PwC Κύπρου και της Τράπεζας Κύπρου στις 19 και 20 Νοεμβρίου.

"Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με τo Cypriot Enterprise Link και το συνέδριο Insights, το οποίο στηρίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Όλοι εμείς στην PwC Κύπρου πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα συμβάλλει σημαντικά στην ανάκαμψη της οικονομίας και για το λόγο αυτό αποτελεί στρατηγική επιλογή μας." δήλωσε ο κ. Ευγένιος Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου.

«Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε για πρώτη φορά ως στρατηγικοί συνεργάτες στην Καινοτομία το Insights Conference στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου.» δήλωσε ο κ.Μιχάλης Περσιάνης, Director των Corporate Affairs της Τράπεζας Κύπρου.

Την έναρξη του φετινού Insights Conference τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός παρά τω προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης σημειώνοντας την σημασία της στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Τριάντα ομιλητές από όλο τον κόσμο ανέβηκαν στη σκηνή το διήμερο συζητώντας και παρουσιάζοντας καινούργιες ιδέες από χώρους όπως το FinTech και η εικονική πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα μεγάλο θέμα το οποίο συζητήθηκε κατά τη διάρκεια και των δύο ημερών ήταν το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου και οι δυνατότητές του.

Ομιλητές, διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με στόχο η Κύπρος να αποτελέσει προορισμό για κοινό από μεγαλύτερες χώρες αλλά και ταλέντο το οποίο θα επιλέξει τη χώρα μας για τη βάση των εργασιών του.

 

 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr