NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Συνεργασία μεταξύ Κυπριακών και Ισραηλινών Επιχειρήσεων

Συνεργασία μεταξύ Κυπριακών και Ισραηλινών Επιχειρήσεων

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) της Κύπρου και ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων του Ισραήλ (ΜΑΙ) μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών τους για διεύρυνση και περεταίρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ έχουν συμφωνήσει στην διευκόλυνση των επαφών μεταξύ επιχειρηματιών-μελών τους. Προς το σκοπό αυτό αποφασίστηκε η φιλοξενία στην Κύπρο επιχειρηματιών από το Ισραήλ οι οποίοι ενδιαφέρονται για σύναψη συνεργασιών με Κυπριακές επιχειρήσεις.

Στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των επαφών στην Κύπρο, συμφωνήθηκε η διερεύνηση μεταξύ των μελών της ΟΕΒ των τομέων/κλάδων για τους οποίους τα μέλη της ΟΕΒ ενδιαφέρονται για συνεργασία. Με τον τρόπο αυτό θα διοργανωθούν συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών που θα έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για συνεργασίες.

Η επίσκεψη των Ισραηλινών επιχειρήσεων αποφασίστηκε να γίνει το Μάρτιο 2017 (ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί σύντομα) και εφόσον διαπιστωθεί ενδιαφέρον τόσο από Κυπριακές όσο και Ισραηλινές επιχειρήσεις. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν πραγματοποιηθεί η επίσκεψη Ισραηλινών στην Κύπρο αλλά κυπριακές επιχειρήσεις επιδείξουν ενδιαφέρον, η ΟΕΒ θα διαβιβάσει το ενδιαφέρον στον ΜAI ώστε να ενημερώσει τα μέλη του και τυχόν ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν απ΄ ευθείας με τα μέλη της ΟΕΒ.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να έχουν επαφές με Ισραηλινές επιχειρήσεις (Β2Β) στην Κύπρο τον ερχόμενο Μάρτιο, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο έντυπο και το αποστείλουν στα γραφεία της ΟΕΒ (φαξ 22669459 ή email: info@oeb.org.cypanastasiou@oeb.org.cy) το αργότερο μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείσετε με τα γραφεία της ΟΕΒ φ/δι Π. Αναστασίου στο τηλ.: 22665102/ext.202.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr