NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

H νέα ιστοσελίδα του αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη είναι έτοιμη

H νέα ιστοσελίδα του αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη είναι έτοιμη
30_11_2016 | 10:34 30_11_2016 | 10:37
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Με μια λευκή σελίδα μας υποδέχεται στο καινούργιο του site το αρχιτεκτονικό γραφείο Minas Kosmidis [Architecture in Concept] με την υπενθύμιση ότι «κάθε μέρα ξεκινάμε με μια λευκή σελίδα χαρτιού».

Με την αφορμή του νέου του website: www.minaskosmidis.com, ο ιδρυτής του γραφείου Μηνάς Κοσμίδης υποδέχτηκε στο Philos Athens φίλους και εκπροσώπους του τύπου με σκοπό τη γνωριμία αλλά και τη συζήτηση, την οποία σχεδόν μονοπώλησε ο νέος ιστότοπος, η minimal δομή του οποίου, είναι απόλυτα σύμφωνη με την αισθητική του γραφείου. Κατά τη διάρκεια του brunch, o οικοδεσπότης και οι καλεσμένοι του συζήτησαν όλες τις εξελίξεις γύρω από τον χώρο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και του design, ενώ δε θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στις τελευταίες διακρίσεις του γραφείου, όπως την ένταξη του project show flat “Origins” (Dongguan, Κίνα, 2016), στις shortlists: των Best of year awards 2016 (InteriorDesign magazine - New York, U.S.A), των 14th Modern Decoration International Media Awards (Shenzhen, China) καθώς και των International Space Design Awards– Idea Tops 2016 (Shenzhen, China).

Φιλοξενία, ζεστό περιβάλλον, πολύ σχέδιο και ευφάνταστοι γευστικοί συνδυασμοί χαρακτήρισαν το μεσημέρι της Πέμπτης. Με την εκδήλωση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στον κύριο Μηνά Κοσμίδη να ευχαριστήσει όσους τον έχουν στηρίξει, γνωρίζοντας τον μέσα από τη δουλειά του, την παρουσία του στον αρχιτεκτονικό χώρο και το ήθος που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr