NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Marketing
ανάγνωση

Garden of Panthenols: Ένας ολάνθιστος κήπος με προϊόντα γυναικείας περιποίησης και ομορφιάς

Garden of Panthenols: Ένας ολάνθιστος κήπος με προϊόντα γυναικείας περιποίησης και ομορφιάς

Η κ. Μάρθα Σινανά, υπεύθυνη πωλήσεων της Garden of Panthenols, μίλησε στο epixeiro.gr για τη φιλοσοφία και τη στρατηγική της εταιρείας καθώς και για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.

Η κ. Σινανά ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα σε ινστιτούτα αδυνατίσματος και αισθητικής ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται στην εταιρία καλλυντικών «Garden of Panthenols» ως υπεύθυνη πωλήσεων.

Πώς ξεκίνησε η Garden of Panthenols και ποια είναι η φιλοσοφία της εταιρίας;                              

Η Garden of Panthenols είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο του φαρμακείου στην Ελλάδα και την Κύπρο. Σε εμάς θα βρείτε δερμοκαλλυντικά καθημερινής φροντίδας με βασικό συστατικό την πανθενόλη καθώς και κορυφαία προϊόντα ομορφιάς με σπάνια συστατικά. Σήμα κατατεθέν αποτελεί το αγαπημένο μας παγώνι, πολύχρωμα πουλιά και λουλούδια που μεταμορφώνονται σε μαγικά καλειδοσκοπια. Εμπνευστήκαμε αυτόν τον ολάνθιστο κήπο πριν δύο χρόνια, όταν πραγματοποιήθηκε και το εταιρικό rebranding.

Garden of Panthenols: Ένας ολάνθιστος κήπος με προϊόντα γυναικείας περιποίησης και ομορφιάς

Η κρίση επηρέασε τις συνήθειες του καταναλωτικού κοινού. Ποια ήταν η στρατηγική της Garden of Panthenols;

Αναμφισβήτητα η περίοδος που διανύουμε περιορίζει τον καταναλωτή και επηρεάζει την επιλογή του με βάση κατά κόρον το κόστος. Γι' αυτό η Garden of Panthenols ανταπαντά προσφέροντας  υψηλής ποιότητας προϊόντα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Ο συνδυασμός ποιότητας-τιμής είναι η απάντησή μας στην οικονομική κρίση. Και η επιτυχία του εν λόγω συνδυασμού μεταφράζεται σε μεγάλη αύξηση των συνεργαζόμενων φαρμακείων, σε επενδύσεις των παγίων της εταιρίας, σε νέα προϊόντα αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Τι περιλαμβάνει η γκάμα των προϊόντων της Garden of Panthenols;

Περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης προσώπου, φροντίδας σώματος και αντηλιακής προστασίας. Πιο συγκεκριμένα, αντηλιακά προσώπου με υαλουρονικό οξύ αντιγηραντικής δράσης, αντηλιακές κρέμες με χρώμα (BB creams), αντηλιακά σώματος, λάδι μαυρίσματος  και after sun. Πρόσφατα λανσάραμε μια νέα σειρά σαμπουάν και κοντίσιονερ κατά της τριχόπτωσης. Όπως προαναφέρθηκε έγινε και η αρχή στο μακιγιάζ με βερνίκια νυχιών, περάσαμε στα κραγιόν και τον Ιανουάριο θα παρουσιαστούν νέα καλλυντικά που ήδη βρίσκονται στην παραγωγή.

Garden of Panthenols: Ένας ολάνθιστος κήπος με προϊόντα γυναικείας περιποίησης και ομορφιάς

Ποιο είναι το όραμα της Garden of Panthenols;

Προσβλέπουμε στο να εμπλουτίσουμε τον πολύχρωμο κήπο μας με προϊόντα μακιγιάζ που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς. Για την ακρίβεια, η φετινή χρόνια θα επισφραγιστεί με ένα δυναμικό λανσάρισμα της Garden of Panthenols που περήφανα παρουσιάζει και επικοινωνεί το lipstick "Chroma" του οποίου η τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια θα ξεκινήσει αρχές Δεκεμβρίου. Το lipstick κυκλοφορεί σε 12 μοναδικές αποχρώσεις με matte και gloss φινίρισμα. Τα chroma lipsticks εκτός από την υπέροχη συσκευασία τους, προσφέρουν βελούδινη έξτρα ενυδατική αίσθηση στα χείλη με ακαταμάχητα χρώματα και όπως προαναφέρθηκε, μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Επιπλέον, διανθίζεται η σειρά των αντηλιακών που δημιουργήθηκε την περασμένη χρονιά.

Garden of Panthenols: Ένας ολάνθιστος κήπος με προϊόντα γυναικείας περιποίησης και ομορφιάς

Θέλετε να μας πείτε περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τη νέα τηλεοπτική καμπάνια που αναφέρατε παραπάνω;

Εδώ και λίγο καιρό ξεκινήσαμε μια φρέσκια διαφημιστική εκστρατεία με πρωταγωνιστή το ολοκαίνουργιο προϊόν μας, το Chroma lipstick αλλά γενικότερα η προωθητική αυτή ενέργεια προσδοκά να προβάλει συνολικά το brand. Συνεργαστήκαμε με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου του μακιγιάζ και της φωτογραφίας στην Ελλάδα και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Θα το δείτε σύντομα στις βιτρίνες των φαρμακείων, στα social media και την τηλεόραση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr