NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει 50 χρόνια SANITAS

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει 50 χρόνια SANITAS
02_12_2016 | 17:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το event για τα 50 Χρόνια SANITAS, την Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου, στο Canteen στη Θεσσαλονίκη. Η SANITAS, η ελληνική μάρκα που εδώ και μισό αιώνα μας συντροφεύει και φιλοξενείται σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης που πραγματοποίησε τον Οκτώβριο στην Αθήνα, γιόρτασε στη Θεσσαλονίκη, τα 50 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά με εκλεκτούς καλεσμένους. Το παρόν στην υπέροχη εκδήλωση με την επετειακή ατμόσφαιρα, έδωσαν δημοσιογράφοι και bloggers, συνεργάτες και εργαζόμενοι του Ομίλου Sarantis από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή επιτυχιών, όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχα εδέσματα και πολλές δημιουργικές γεύσεις, τα οποία είχε επιμεληθεί ο γνωστός σεφ και οικοδεσπότης της εκδήλωσης Βαγγέλης Δρίσκας. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν επίσης ένα αποκλειστικό βίντεο το οποίο δημιούργησε ο Βαγγέλης Δρίσκας και η ομάδα του με αποσπάσματα από τις εκπομπές του, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα προϊόντα SANITAS, το μυστικό της επιτυχίας για κάθε συνταγή μαγειρικής.

Η εκδήλωση αυτή στόχο είχε να υπενθυμίσει σε όλους τη μακρά πορεία της SANITAS στην ελληνική αγορά. Η διαδρομή της ήταν πάντα συνεπής προς τον καταναλωτή, κάτι που οδήγησε στην καθιέρωσή της σε νούμερο ένα επιλογή για τα ελληνικά νοικοκυριά. Η αξιοπιστία της μάρκας, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα που λανσάρει διαχρονικά στην αγορά έχουν σφυρηλατήσει τη σχέση της με τον καταναλωτή και έχει καταφέρει να κάνει τα προϊόντα SANITAS, τα οποία συνεχώς εξελίσσονται, συνώνυμα με την ποιότητα και τα άριστα αποτελέσματα. Η δέσμευση της SANITAS είναι να εξακολουθήσει να καλύπτει κάθε ανάγκη του καταναλωτή με ασφάλεια και ποιότητα.

50 χρόνια τώρα η SANITAS προστατεύει ότι αγαπάμε… για αυτούς που αγαπάμε!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr