NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Ποιες εταιρείες βραβεύθηκαν στα Growth Awards των Eurobank και Grand Thornton

Ποιες εταιρείες βραβεύθηκαν στα Growth Awards των Eurobank και Grand Thornton

Η τελετή βράβευσης των Growth Awards πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη, κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η τελετή απονομής των βραβείων «Growth Awards», που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton.

Τα Growth Awards αποτελούν μία νέα, κοινή πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, που φιλοδοξεί να καταστεί το κορυφαίο μέσο αναγνώρισης της επιχειρηματικής αριστείας και στήριξης των υγιών, ανταγωνιστικών, εξωστρεφών και δυναμικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, την έναρξη της οποίας κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη, του Προέδρου της ΝΔ και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας,  αναδείχθηκαν και τιμήθηκαν ελληνικές επιχειρήσεις που δεν κατέθεσαν τα όπλα την περίοδο της κρίσης, αλλά τόλμησαν, αγωνίστηκαν και δίνουν με αξιώσεις τη μάχη του διεθνούς ανταγωνισμού.

Οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton κ. Βασίλης Καζάς, αναφέρθηκαν συνοπτικά στη φιλοσοφία της πρωτοβουλίας, εξήγησαν τη διαδικασία του διαγωνισμού και παρουσίασαν τη λίστα των είκοσι εταιρειών που έφθασαν στο τελευταίο στάδιο αξιολόγησης.

Ειδικό βραβείο «Επιχειρηματικής Αριστείας» απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Aegean Airlines) για τις συνολικές επιδόσεις της και τη σημαντική συμβολή της στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν ανά κατηγορία είναι:

  • ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., στην κατηγορία «Λειτουργική/Επιχειρησιακή βελτίωση»
  • ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ  στην κατηγορία «Ανάπτυξη Προϊόντος»
  • ΚΑΡΑΤΖΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε., στην κατηγορία «Ανάπτυξη Αγορών»
  • ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, στην κατηγορία «Ανθρώπινο Δυναμικό και Εταιρική Κουλτούρα»
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., στην κατηγορία «Επενδύσεις»
  • ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε., στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη»

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Bob Rosen, Global CEO Advisor & Leadership Expert, Best-selling Author, Organizational Psychologist, με θέμα «Leading Growth in an Uncertain World».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr