NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πραγματοποιήθηκαν οι Ημέρες Σταδιοδρομίας 2016 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Πραγματοποιήθηκαν οι Ημέρες Σταδιοδρομίας 2016 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς
08_12_2016 | 15:30 08_12_2016 | 20:06
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Παιδεία - Νεολαία

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς πραγματοποίησε και φέτος την εκδήλωση «Ημέρες Σταδιοδρομίας» την περίοδο 28 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2016, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος. 

Η Εκδήλωση – Θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την Αγορά Εργασίας. Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας συμμετείχαν συνολικά 51 ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας με στόχο την αναζήτηση στελεχιακού δυναμικού υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς να ενημερωθούν για τις πρόσφατες εξελίξεις στην αγορά εργασίας, για τις στρατηγικές και τις πολιτικές των επιχειρήσεων στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά κυρίως να αποκτήσουν την πολύτιμη εμπειρία συνεντεύξεων πρόσληψης με τους υπεύθυνους επιλογής προσωπικού κορυφαίων επιχειρήσεων, τις οποίες εκείνοι είχαν επιλέξει. Η μακροχρόνια εμπειρία από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχει δείξει ότι ως αποτέλεσμα αυτής πραγματοποιείται άμεσα ουσιαστικός αριθμός προσλήψεων.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, πρωτοπορώντας, συνεργάστηκε με τους 100mentors δίνοντας τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες εταιρείες να δημιουργήσουν το δικό τους Virtual Career Booth σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι απόφοιτοι θα μπορούν να “συναντούν” δυνητικούς εργοδότες ανά πάσα στιγμή.  

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών: IRi, ZuluTrade και ΑΑΑFx. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr