NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Xmas Wine Fair από τη Botilia.gr στο Yoleni’s Flagship store

Xmas Wine Fair από τη Botilia.gr στο Yoleni’s Flagship store
15_12_2016 | 16:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Yoleni’s -το γνωστό ηλεκτρονικό delicatessen Ελληνικών προϊόντων- φιλοξενεί στον πρώτο της πολυχώρο στο Κολωνάκι, το Xmas Wine Fair “A sip for a Cause” από την Botilia.gr

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, από τις 12:00 έως και τις 20:00, στον πολυμορφικό χώρο εκδηλώσεων του Yoleni’s Flagship store και θα περιλαμβάνει παρουσίαση 20 Ελλήνων οινοπαραγωγών και γευσιγνωσία των εκλεκτών ελληνικών κρασιών που προσφέρουν. Στον επισκέπτη θα δίνεται η δυνατότητα, υπό την καθοδήγηση των sommeliers της Botilia.gr, να επιλέξει το κρασί που θα συνοδεύει το τραπέζι των γιορτών και κατόπιν να το προμηθευτεί από το χώρο του εδωδιμοπωλείου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν ακόμη παράλληλες δράσεις στους υπόλοιπους ορόφους του πολυχώρου, όπως ζωντανή jazz μουσική, γευσιγνωσίες και μια έκπληξη από την ομάδα της Botilia.gr.

Μέρος των εσόδων του Xmas Wine Fair θα δοθούν για την ενίσχυση του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου”. Ο οργανισμός συνεργάζεται με παιδο- ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, παιδαγωγούς και λογοθεραπευτές έτσι ώστε κάθε παιδί να μπορέσει να αναπτύξει μια συναισθηματικά και πνευματικά υγιή προσωπικότητα, να αναπτύξει κοινωνικές δραστηριότητες και να λάβει εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά ερεθίσματα. Η δράση θα πραγματοποιηθεί μέσω του μη κερδοσκοπικού σωματείου “Δεσμός” που στοχεύει στην κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων μέσα από τη μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος από ιδιώτες και εταιρείες. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr