NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Marketing
ανάγνωση

Γέμισε το ψυγείο σου χωρίς να χρειαστεί να φύγεις ποτέ από το σπίτι!

Γέμισε το ψυγείο σου χωρίς να χρειαστεί να φύγεις ποτέ από το σπίτι!

Είναι άδειο το ψυγείο αλλά έξω έχει κατακλυσμό και ποιος βγαίνει τώρα για ένα γάλα; Το supermarket είναι μακριά και πρέπει να είσαι πρωταθλητής στη άρση βαρών για να φέρεις τα ψώνια σπίτι; Δεν μπορείς αυτό το περίμενε στην ουρά όσο η κυρία μπροστά βγάζει ένα ένα τα κέρματα από το πορτοφόλι; Γιατί να παιδεύεσαι; Χρησιμοποίησε ένα online supermarket  και κάνε τη ζωή σου εύκολη, κάτσε σπίτι άραξε και περίμενε να έρθουν τα τρόφιμα σου σε εσένα ενώ εσύ πίνεις χαλαρά τον καφέ σου.

Διάβασε λοιπόν, όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα ελληνικά online supermarket, ποια είναι, τι κάνουν, ποιες είναι οι διαφορές τους και τι είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν!

Ας τα δούμε λοιπόν ένα ένα:

E-Fresh

Μεταφορικά: Για αγορές από 25€ έως 55€ τα μεταφορικά έξοδα είναι μόνο 3€. Για αγορές άνω των 55€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

Ελάχιστο παραγγελίας: 25 ευρώ

Περιοχές παράδοσης: Περιφέρεια Αττικής

Care market

Μεταφορικά:  Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, μετά όμως από την δεύτερη παραγγελία σου το care market σου αφαιρεί από την συνολική αξία του «καλαθιού» σου από 1 έως 3 ευρώ, από την τρίτη δε παραγγελία σου τα μεταφορικά είναι δωρεάν ανεξαρτήτου της αξίας του  «καλαθιού»!

Ελάχιστο παραγγελίας: Δεν υπάρχει.

Περιοχές παράδοσης: Εντός Αττικής

Mama’s Home

Γέμισε το ψυγείο σου χωρίς να χρειαστεί να φύγεις ποτέ από το σπίτι!

Μεταφορικά: Δωρεάν τα μεταφορικά άνω των 99 ευρώ, για αγορές έως τα 49 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι 10 ευρώ ενώ για αγορές μεταξύ των 49 -99 ευρώ τα μεταφορικά είναι 3 ευρώ.

Ελάχιστο παραγγελίας: Δεν υπάρχει.

Περιοχές παράδοσης: Σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά της Αττικής

Market Athens

Γέμισε το ψυγείο σου χωρίς να χρειαστεί να φύγεις ποτέ από το σπίτι!

Μεταφορικά: 5 ευρώ για όλες τις περιοχές παράδοσης.

Ελάχιστο παραγγελίας: Δεν υπάρχει.

Περιοχές παράδοσης: Σε όλη την Ελλάδα

Pame supermarket

Μεταφορικά: Δωρεάν τα μεταφορικά για όλες τις ευρύτερες περιοχές της Θεσσαλονίκης, για την υπόλοιπη χώρα τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 60 ευρώ.

Ελάχιστο παραγγελίας: 20 ευρώ

Περιοχές παράδοσης: Σε όλη την Ελλάδα

We love super market

Μεταφορικά: Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 59 ευρώ. Για αγορές κάτω των 59 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα ξεκινούν από τα 5,50 ευρώ για περιοχές εντός Αττικής ενώ για τις δυσπρόσιτες περιοχές φτάνουν τα 7 ευρώ.

Ελάχιστο παραγγελίας: Δεν υπάρχει.

Περιοχές παράδοσης: Σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Επιπλέον παροχές: 10% έκπτωση για πολύτεκνους και τρίτεκνους.

Whole Market

Γέμισε το ψυγείο σου χωρίς να χρειαστεί να φύγεις ποτέ από το σπίτι!

Μεταφορικά: Δωρεάν μεταφορικά για την περιοχή της Θεσσαλονίκης για την υπόλοιπη χώρα τα μεταφορικά ποικίλουν αναλόγως την περιοχή ξεκινώντας από τα 2,50 ευρώ.

Ελάχιστο παραγγελίας: Το ελάχιστο ποικίλει με βάση την περιοχή ξεκινώντας από το ποσό των 20 ευρώ.

Περιοχές παράδοσης: Σε όλη την Ελλάδα (και σε όλα τα νησιά).

Yoda

Μεταφορικά: Δωρεάν μεταφορικά.

Ελάχιστο παραγγελίας: 40 ευρώ.

Περιοχές παράδοσης: Περιφέρεια Αττικής.

Αυτές είναι λοιπόν,όλες οι βασικές πληροφορίες που χρειάζεσαι να ξέρεις για να μπορείς να κάνεις την επιλογή του online supermarket που σου ταιριάζει και να ξεκινήσεις να κάνεις τις αγορές σου ψηφιακά!

Ποιο είναι όμως πραγματικά εκείνο που κάνει τα διαδικτυακά σούπερ μάρκετ να ξεχωρίζουν; Ποιο είναι δηλαδή το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα σε σχέση με τα παραδοσιακά σούπερ μάρκετ που όλοι αγαπήσαμε;

Το επιχειρώ σε σκέφτηκε και ζήτησε από τα ίδια τα online supermarket να σου απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα.

"Η βασική διαφορά και πλεονέκτημα των online supermarket είναι πως βρίσκονται παντού και πάντα, σε μία οθόνη. Ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να αγοράσει προιόντα από όπου και αν βρίσκεται την εκάστοτε στιγμή. Ακόμα και εκτός ωραρίου καταστημάτων έχει την δυνατότητα να κάνει έρευνα τιμών και να ολοκληρώσει τις αγορές του. Αυτή η πρώτη βασική διαφορά αφορά την εξοικονόμηση χρόνου για τον πελάτη καθώς όσον αφορά το wholemarket.gr η παράδοση των προιόντων στην πόλη της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται αυθημερόν σε 2 ώρες.

Ένας δεύτερος λόγος προτίμησης των online καταστημάτων είναι οι μειωμένες τιμές των προιόντων καθώς τα έξοδα είναι μικρότερα,εφόσον δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα. Έτσι το βάρος πέφτει μόνο στην υπηρεσία delivery όπου και πάλι το wholemarket.gr έχει καταφέρει να το απορροφήσει και για τους πελάτες μας στην Θεσσαλονίκη, η μεταφορά και η παράδοση είναι δωρεάν.

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε πως οι δυνατότητες των e-shops και η παράδοση "στο σπίτι" καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες ή ακόμα και των πελατών οι οποίοι επιθυμούν μεγάλη ποσότητα προϊόντων."Κακαλιάντης Γιώργος, wholemarket.gr

"Μία σημαντική διαφορά των online supermarkets σε σύγκριση με τα φυσικά καταστήματα, είναι η ευκολία στην αναζήτηση προϊόντων και των χαρακτηριστικών τους, η άμεση σύγκριση τιμών, καθώς και η συγκεντρωμένη προβολή όλων των προσφορών σε μία οθόνη. O χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να ενημερωθεί για χιλιάδες προϊόντα και να ανακαλύψει όλες τις προσφορές που τον ενδιαφέρουν, κάτι που είναι αδύνατον στους διαδρόμους ενός καταστήματος. Η γκάμα είναι πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει τουλάχιστον 10.000 επώνυμα προϊόντα, αλλά και προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Ό,τι ψωνίζει κάποιος σε ένα φυσικό κατάστημα, μπορεί να βρεθεί και στο e-fresh.gr: από φρέσκο γάλα, κρέας και ψάρια, μέχρι καλλυντικά, απορρυπαντικά, pet food, εκτενής κάβα και πολλά άλλα. Επιπρόσθετα ο χρήστης στο e-Fresh.gr μπορεί να ωφεληθεί από έναν πλούτο πληροφοριών που θα κάνει τη ζωή του πιο εύκολη, όπως να αγοράσει απευθείας τα συστατικά μιας συνταγής και να διαβάζει συμβουλές καθαριότητας ή βρεφικής περιποίησης.  

Ένα online supermarket λύνει τα χέρια του καταναλωτή, ειδικά όταν πρόκειται για πολυάσχολους εργαζόμενους με επιβαρυμένο καθημερινό πρόγραμμα, νέες μητέρες και οικογένειες με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Δεν χρειάζεται ο πελάτης να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του, να ψάχνει για στάθμευση, να κουβαλάει σακούλες, να περιμένει σε ουρές. Ειδικά στο e-fresh.gr έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να παραδίδουμε αυθημερόν μέσα σε λίγες ώρες, καθημερινά μέχρι τις 23:00 και το Σάββατο μέχρι τις 20:00, ενώ ο πελάτης επιλέγει ακριβώς τον χώρο και ώρα της παράδοσης." Βασίλης Νασόπουλος, E-fresh.gr

"Τα διαδικτυακά σουπερ μαρκετ βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου, με δυνατότητα παραγγελίας στον χρόνο που επιθυμεί κάποιος (όταν τα παραδοσιακά supermarket είναι κλειστά) και ευκολία παράδοσης στον τόπο που επιθυμεί. Ευκολότερη και γρηγορότερη έρευνα αγοράς χωρίς να χρειάζεται κάποιος να φύγει από τον χώρο του καθώς στα online supermarkets συνήθως υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και τιμών για να συγκρίνει κάποιος.

Το pame super market  συγκεκριμένα είναι το μεγαλύτερο online supermarket με δωρεάν αποστολή παραγγελιών στη Βόρεια Ελλάδα ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Προσφέρουμε όλο το χρόνο εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων supermarket καθώς και καθημερινές προσφορές." – Αναστασια Καραμπέλα, pamesupermarket.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr