NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Η STIRIXIS Group βραβεύεται με το υψηλού κύρους βραβείο του IPA “2016 Best in Europe - Retail

Η STIRIXIS Group βραβεύεται με το υψηλού κύρους βραβείο του IPA “2016 Best in Europe - Retail

Σε μια μεγαλοπρεπή βραδιά όπου τα καλύτερα αρχιτεκτονικά και design έργα στους τομείς των οικιστικών και εμπορικών ακινήτων είχαν την τιμητική τους, το International Grand Final ήταν η επιτομή των φετινών International Property Awards. Οι καλύτεροι στη βιομηχανία από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο Ξενοδοχείο Savoy στο Λονδίνο, στις 12 Δεκεμβρίου, για να τιμήσουν και να βραβεύσουν όλους όσους διακρίθηκαν το 2016.

Η Stirixis Group είχε την τιμή να είναι ανάμεσα στις λίγες εταιρείες που τους δόθηκε το εισιτήριο καθώς προκρίθηκε να διαγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε αυτή την ξεχωριστή τελετή βράβευσης. Εκεί της απονεμήθηκε το υψηλού κύρους Ευρωπαϊκό Βραβείο Best Retail Interior για το νέο concept για το Τυροκομείο Κωσταρέλου.

Τί πιο μοναδικός τρόπος για να κλείσει η φετινή χρονιά! Κερδίζοντας 9 Διεθνή Βραβεία το 2016 για έργα στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή, και για τις υπηρεσίες Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης Concept και Design, η Stirixis Group είναι πλέον ευρέως αναγνωρίσιμη ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες που καταφέρνει να παρέχει πραγματική αξία στο έργο και μεγιστοποίηση της επενδυτικής απόδοσης.

Ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Stirixis Group, σχολιάζει για τα βραβεία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε αυτό το Ευρωπαϊκό Βραβείο από έναν τόσο καταξιωμένο οργανισμό όπως τα International Property Awards. Ακόμα πιο πολύ τώρα που το βραβευμένο έργο είναι το νέο concept του Τυροκομείου Κωσταρέλου, ένα έργο που η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ξεκινώντας από την ανάλυση σκοπιμότητας και στρατηγική, και καταλήγοντας στο σχεδιασμό και branding μέχρι και σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Είμαι ευγνώμων για όλη την ομάδα που εργάστηκε για το νέο concept του Τυροκομείου Κωσταρέλου, μια μεγάλη ξεχωριστή ομάδα ειδικών, που εργάστηκαν αρμονικά πυρετωδώς για να φέρουν εις πέρας ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο σύντομα θα λανσαριστεί ως franchise παγκοσμίως. Επίσης χαίρομαι που η αποκλειστική συστημική προσέγγισή μας στη δημιουργία ή βελτιστοποίηση concepts και επιχειρήσεις, αποφέρει μια σημαντική αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στενά με τους πελάτες μας για να επιτύχουμε ακόμα πιο πολλά για αυτούς τα επόμενα χρόνια.»  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr