NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Ο δεύτερος κύκλος των εργαστηρίων ρομποτικής της EDUAC Tξεκινάει!

Ο δεύτερος κύκλος των εργαστηρίων ρομποτικής της EDUAC Tξεκινάει!

Τα Εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, δημιουργικής κατασκευής, ανακαλυπτικής έρευνας και συνεργασίας, που διεξάγονται από την eduACT σε NOESIS, Μέγαρο Μουσικής, ΔΕΛΑΣΑΛ και ΧΑΝΘ ολοκληρώνουν τον πρώτο τους κύκλο, και μια νέα σειρά εργαστηρίων γεμάτη δημιουργικότητα, παιχνίδι και πολλά τουβλάκια μόλις αρχίζει!

Για πρώτη φορά τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά και σχεδιάζουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ρομποτικής βασισμένο στις δικές τους ανάγκες κάνοντας πράξη μία άλλη προσέγγιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Νέοι εκπαιδευτές κι ερευνητές διαφόρων ειδικοτήτων, εξοικιωμένοι με την τεχνολογία, με ικανότητα να προσεγγίζουν τη γνώση μέσα από την άτυπη εκπαίδευση! Hands on δραστηριότητες στις οποίες εκπαιδευτές παιδιά και γονείς δημιουργούν μαζί και εξασκούν τη φαντασία τους

Τα παιδιά περνούν μέσα από το σχέδιο και τη ζωγραφική από δύο σε τρεις διαστάσεις, κατανοούν έννοιες του χώρου, μεγέθη, συσχέτιση αριθμών και έννοιες προγραμματισμού. Ταυτόχρονα, εξασκούν και κοινωνικές δεξιότητες, συνεργάζονται σε μικρές ομάδες, μαθαίνουν να παρουσιάζουν τις ιδέες τους και να εκφράζονται με πολλαπλούς και δημιουργικούς τρόπους!

Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας και να γευτείτε το μέλλον της μάθησης σε όλες του τις διαστάσεις!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr