NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Κάντε δωρεάν Διακοπές στην "Τροία ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ"!

Κάντε δωρεάν Διακοπές στην "Τροία ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ"!

Το epixeiro.gr σας κάνει δώρο δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Διακοπές στην Τροία ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ» στην Αθηναΐδα, στις 15 Ιανουαρίου!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το έργο ανιχνεύει τον αντίκτυπο του Τρωικού πολέμου και των περιπετειών του Οδυσσέα, από την μεριά όμως της Πηνελόπης. Η σχέση του άντρα και της γυναίκας. Του Οδυσσέα και της Πηνελόπης όχι τόσο κάτω από το βάρος του μύθου, αλλά της διαπροσωπικής κατάστασης. Ο έρωτας και ο πόλεμος, η διαρκής αναζήτηση της αλήθειας, της αγάπης και της ευτυχίας του ανθρώπινου όντος. Δύο άνθρωποι που προσπαθούν να υπερβούν την μοίρα τους κυνηγώντας την πραγμάτωση των ονείρων τους.

Η Πηνελόπη αναζητά τους καρπούς του απόλυτου έρωτα, της επιτυχημένης σχέσης, της ευτυχίας σε διάρκεια, το χρέος της γυναίκας. Ο Οδυσσέας ποθεί τους καρπούς του πολέμου, των κατακτήσεων, την διαρκή ευχαρίστηση μέσα από την περιπέτεια. Η σύγκρουση των δύο δρόμων είναι υπαρξιακή, γεμάτη χιούμορ, ανατροπές, σάτιρα και πνευματικές αλήθειες.

Συντελεστές και παραστάσεις

Παίζουν: Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Στρατή, Αντώνιος Τζαμαλούκας.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Βασίλειος Ρ. Φλώρος.

Μουσική: Σπύρος Γραμμένος – Βασίλης Λάγδας.

Πρεμιέρα: 13 Νοεμβρίου

Παραστάσεις: Κυριακή  17:00

Τιμή εισιτηρίου: €12, €8 (μειωμένο).

Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς-Μουσικοθεατρική Σκηνή

Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

Τηλέφωνο ταμείου: 210 3480080

Ο διαγωνισμός

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με το ονοματεπώνυμό σας.

Ένας τυχερός θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 9 Ιανουαρίου. Τα ονοματεπώνυμα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του επιχειρώ στο Facebook ενώ θα ενημερωθούν οι ίδιοι απευθείας με μήνυμα στο Facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr