NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Πώς καταλαβαίνει το Facebook ότι είστε ερωτευμένοι;

Πώς καταλαβαίνει το Facebook ότι είστε ερωτευμένοι;
13_01_2017 | 13:48 13_01_2017 | 13:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Το Facebook γνωρίζει πολλά πράγματα για εσάς. Γνωρίζει τα ενδιαφέροντά σας, τους φίλους σας, τι σας αρέσει να διαβάζετε, τα χόμπι σας, αλλά και το πότε είστε ερωτευμένοι ή μάλλον πότε βρίσκεστε σε σχέση.

Σε μπλογκ που ανέβασε η ομάδα του Facebook, αναφέρει ότι οι επιστήμονες έχουν συλλέξει δεδομένα τα οποία δείχνουν ότι μία σχέση πρόκειται να ξεκινήσει.

Όπως γράφει ο Carlos Diuk, καθώς ένα ζευγάρι γίνεται ζευγάρι, αυτοί οι δύο άνθρωποι αρχίζουν να διανύουν μία περίοδο φλερτ, όπου ανταλλάσσουν μηνύματα, μπαίνει ο ένας στο προφίλ του άλλου και ποστάρουν ο ένας στον τοίχο του άλλου. Μόλις αυτοί οι δύο άνθρωποι γίνουν ζευγάρι, οι αναρτήσεις αρχίζουν να μειώνονται, μάλλον επειδή αρχίζουν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

o-IN-LOVE-570.jpg?6

Συγκεκριμένα ο Diuk αναφέρει:

«100 ημέρες πριν ξεκινήσει η σχέση, παρατηρούμε μία αργή αλλά σταθερή αύξηση των αναρτήσεων ανάμεσα στο μελλοντικό ζευγάρι. Όταν η σχέση ξεκινά (ημέρα ο), οι αναρτήσεις αρχίζουν να μειώνονται. 12 μέρες πριν ξεκινήσει η σχέση παρατηρούμε τις περισσότερες αναρτήσεις (1,67 αναρτήσεις) και οι λιγότερες αναρτήσεις γίνονται 85 ημέρες αφού έχει ξεκινήσει η σχέση. Υποθέτουμε ότι το ζευγάρι αποφασίζει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί, το φλερτ έχει σταματήσει και η διαδικτυακή αλληλεπίδραση δίνει την θέση της στην αλληλεπίδραση στον πραγματικό κόσμο».

o-IN-LOVE-570.jpg?6

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr