NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Πώς δουλεύουν οι γυναίκες στην Αθήνα; [έρευνα]

Πώς δουλεύουν οι γυναίκες στην Αθήνα; [έρευνα]

Το Women On Top σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων διενεργεί έρευνα για το παρόν και το μέλλον της απασχόλησης των γυναικών στην Αθήνα.

Το Women on Top είναι ένα δίκτυο που δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε γυναίκα να βρει την ιδανική μέντορα για να την υποστηρίξει στις επαγγελματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Πρόκειται για ένα ανοιχτό δίκτυο, πολύτιμο για κάθε γυναίκα, ιδιαίτερα για εκείνες που, παραδοσιακά, δεν ωφελούνται από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο στόχος του Women On Top από το 2013 που δημιουργήθηκε, είναι να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να κάνουν τη δουλειά ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της ζωής τους - και να ανοίξει τη συζήτηση για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν όλες σ’ αυτή τη διαδρομή.

Σε συνεργασία με το πρόγραμμα Ανθεκτική Αθήνα του Δήμου Αθηναίων, το δίκτυο δημιούργησε μια σύντομη έρευνα για να καταλάβει καλύτερα το αν, που και πώς δουλεύουν οι γυναίκες στην Αθήνα, με σκοπό να συμμετάσχει πιο αποτελεσματικά στη διαμόρφωση μιας πιο βιώσιμης και δημιουργικής πόλης για όλους.

Αφιερώνοντας 5′ για να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο θα βοηθήσετε να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερα κομμάτια της λύσης

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr