NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Taste Lemnos: Οι τουρίστες γίνονται ντόπιοι!

Taste Lemnos: Οι τουρίστες γίνονται ντόπιοι!

Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ένας νέος άνθρωπος που άλλαξε την έννοια του τουρισμού στην Λήμνο.

Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου είναι ένας νέος επιχειρηματίας από τη Λήμνο. Γεννήθηκε σε μία οικογένεια που ασχολούταν με τον τουρισμό,  μεγαλώνοντας είχε πάθος με τη μαγειρική, αυτό το πάθος ήταν που τον γνώρισε στο Αλέξανδρο Παπανδρέου έναν μεγάλο σεφ που πίστεψε σε αυτόν. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε και η πρώτη του πραγματική ενασχόληση με τον κόσμο της γαστρονομίας. Μαζί με τον Παπανδρέου έκδοσαν  ένα μοναδικό βιβλίο εμπειρικής γαστρονομίας βασισμένο στην Λήμνο και στις ομορφιές της.

Taste Lemnos: Οι τουρίστες γίνονται ντόπιοι!

Αυτό ήταν που τον ενέπνευσε στο να αναμείξει την αγάπη του για την μαγειρική με την αγάπη του για το νησί του προσφέροντας στους τουρίστες ένα πακέτο εμπειριών φτιαγμένες στα μέτρα του καθενός, το πακέτο αυτό ονομάζεται Taste Lemnos! Το Taste Lemnos είναι μια υπηρεσία βιωματικού γαστρονομικού τουρισμού. Ο σκοπός του είναι να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες φιλοξενίας στους επισκέπτες της Λήμνου με έναν διαδραστικό και καινοτόμο τρόπο, βασισμένο στη γαστρονομία του νησιού. Μαθήματα μαγειρικής, φυσιογνωσίες κρασιών, πικ-νικ στο ηλιοβασίλεμα, δράσεις όπως το «γίνε αγρότης για μία μέρα» και «η φιλοσοφία του μεζέ και του τσίπουρου», είναι μερικά από τα διαθέσιμα πακέτα για τον επισκέπτη που επιθυμεί να γνωρίσει βιωματικά το νησί της Λήμνου.

Ο Αλέξανδρος και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει μία μοναδική εμπειρία για τους ανθρώπους τόσο της Λήμνου όσο και τους τουρίστες, δεν προσφέρουν μόνο καλής ποιότητας υπηρεσίες αλλά δημιουργούν επίσης ένα δίκτυο, μία κοινότητα που ενώνει τους ανθρώπους που επισκέπτονται το νησί με τους ντόπιους και τον ίδιο τον τόπο…έχουν δημιουργήσει ένα τρίγωνο φιλοξενίας.

Ο Αλέξανδρος μας λέει ότι εστίασαν στις ανάγκες των πελατών - επισκεπτών του νησιού και είδαν ότι έχουν ανάγκη από αυθεντική Ελληνική - ποιοτική φιλοξενία. Κατά τη διάρκεια της γαστρονομικής καταγραφής που έκαναν για την συγγραφή ενός βιβλίου γαστρονομίας ( Taste Lemnos The Book) ήρθε στο προσκήνιο ένας ξεχωριστός πλούτος γαστρονομίας που δεν ήταν προσβάσιμος για κάθε επισκέπτη. Αυτό λοιπόν οδήγησε στην δημιουργία του Taste Lemnos.

Taste Lemnos: Οι τουρίστες γίνονται ντόπιοι!

«Η μεγαλύτερη επιτυχία για εμάς τους ανθρώπους που εργαζόμαστε στο Taste Lemnos είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Από τα σχόλια των πελατών μας αντιλαμβανόμαστε ότι εισπράττουν τη φιλοξενία που τους προσφέρουμε. 2 χρόνια τώρα έχουμε φιλοξενήσει πάνω από 350 άτομα και με τους περισσότερους να μας συστήνουν σε φίλους τους, να επιδιώκουν μια πιο προσωπική επικοινωνία μαζί μας και να προγραμματίζουν να μας επισκεφθούν ξανά. Ένας πελάτης έγραψε χαρακτηριστικά: Έρχεσαι στη Λήμνο ως επισκέπτης, σε υποδέχονται και σε φιλοξενούν σαν φίλο, και στο τέλος φεύγει το "σαν" και μένει το "φίλος". Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας ως σήμερα» λέει ο Αλέξανδρος.

Το όραμα για το μέλλον – η κινητήριος του δύναμη για να συνεχίσει λέει ότι είναι " Κάθε επισκέπτης της Λήμνου, να έχει την ευκαιρία να βιώσει την απόλυτη ολοκληρωμένη Ελληνική φιλοξενία"

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr