NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Το ATHENS METRO MALL στηρίζει την Οικογένεια, το Παιδί και την Ελληνική Κοινωνία!

 Το ATHENS METRO MALL στηρίζει την Οικογένεια, το Παιδί  και την Ελληνική Κοινωνία!
24_01_2017 | 12:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Το ATHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων προαστίων, από το 2010 που άνοιξε τις πόρτες του στο ελληνικό κοινό, συμβάλλει συνεχόμενα και σταθερά στην ενίσχυση Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών που υποστηρίζουν την Οικογένεια, το Παιδί και την Ελληνική Κοινωνία εν γένει.

Σε αυτό το πλαίσιο, κατά τη διάρκεια των εορτών, το ATHENS METRO MALL με σαφή προσανατολισμό στην Οικογένεια και στο Παιδί υποστήριξε έμπρακτα με δράσεις του, τους συλλόγους: ΑΛΜΑ Πανελλήνιος Σύλλογος Παιδιών Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων, ΑΜΥΜΩΝΗ  Κέντρο για την ανάπτυξη του κατάλληλου εκπαιδευτικού πλαισίου για παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες, την ΑΝΑΣΑ Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας Οικοτροφείο, το  Best Buddies Ελλάδας Δημιουργία Φιλίας «ένας προς έναν», Επαγγελματική Ένταξη και Ανάπτυξη Ηγετικών Προτύπων σε άτομα με νοητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες, το Make-A-Wish  Πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες,την Πίστη Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, Το Χαμόγελο του Παιδιού  Προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών ανά τον κόσμο, τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ  Πανελλήνιος Σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

Επίσης, για ακόμα μία χρονιά συμμετέχει στην εκστρατεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ – Όλοι Μαζί για το Παιδί – για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών και τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Τέλος, το ATHENS METRO MALL με βασικό στόχο την ελληνική κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται προσέφερε για ακόμα μία χρονιά τη βοήθειά του, με ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Βασικός πυλώνας λειτουργίας και ανάπτυξης του ATHENS METRO MALL έχει υπάρξει η έμπρακτη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας μέσα στην οποία δραστηριοποιείται αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσει τη λειτουργία του. Στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης αντιλαμβάνεται την ύπαρξή του ως άρρηκτα συνδεδεμένη με το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, σέβεται τις αρχές και τις αξίες που το χαρακτηρίζουν και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την προστασία τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr