NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Data Communication στηρίζει την πρωτοβουλία Alliance for Digital Employability

Η Data Communication στηρίζει την πρωτοβουλία  Alliance for Digital Employability
26_01_2017 | 13:00 26_01_2017 | 13:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

H Data Communication στηρίζει την πρωτοβουλία «Alliance for Digital Employability» (Συμμαχία για την Ψηφιακή Απασχολησιμότητα), μία πρωτοβουλία για την ενίσχυση των νέων στον κλάδο της Πληροφορικής. Βασικός άξονας της ενέργειας αυτής είναι η ενίσχυση νέων που αναζητούν εργασία μέσα από επιμορφωτικές δράσεις για την απόκτηση δεξιοτήτων καθοριστικών για τον συγκεκριμένο κλάδο, στοχεύοντας στη δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας στον κλάδο της Πληροφορικής στην Ελλάδα, εντός της επόμενης δεκαετίας.

Κατά τη διάρκεια του 1ου Coding Bootcamp, στο πλαίσιο του Alliance for Digital Employability, έμπειρα στελέχη της Data Communication συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων,  ενώ υποστήριξαν δυναμικά κάθε στάδιο της διαδικασίας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, η  εταιρία προχώρησε στην πρόσληψη ενός νέου προγραμματιστή, δίνοντάς του την ευκαιρία να ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα του σε ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον, με πέντε εθνικές και μία ευρωπαϊκή διάκριση στα Best Workplaces.

Η Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication, δήλωσε: «Η Data Communication στηρίζει την επιτυχία της στην επιλογή κορυφαίων στο είδος τους στελεχών, ενώ παράλληλα εξελίσσει συνεχώς νέα στελέχη, συμμετέχοντας έμπρακτα στην επαγγελματική τους επιτυχία. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα οδηγήσει σε πρωτοποριακά projects στον κλάδο μας και για το λόγο αυτό συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία Alliance for Digital Employability. Καλωσορίζουμε με χαρά τον νέο μας συνάδελφο στην οικογένεια της Data Communication και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία». 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr