NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Τη ψήφο του κοινού για την ανάδειξή της σε Εθνικό Πρωταθλητή Ψηφοφορίας διεκδικεί η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Apifon

​Τη ψήφο του κοινού για την ανάδειξή της σε Εθνικό Πρωταθλητή Ψηφοφορίας διεκδικεί η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Apifon
27_01_2017 | 15:30 29_01_2017 | 12:29
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Την ψήφο του κοινού για την ανάδειξή της σε Εθνικό Πρωταθλητή Ψηφοφορίας (National Public Champion) διεκδικεί η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, Apifon, στο πλαίσιο των European Business Awards (EBA).

Η βορειοελλαδική εταιρεία πέρασε με επιτυχία στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες, και αναδείχθηκε ως National Champion στην κατηγορία “Καινοτομία”. 

Στο πλαίσιο της διεκδίκησης της ψήφου του κοινού, η Apifon παρουσιάζει τη μοναδική ιστορία της επιχειρηματικής της επιτυχίας, μέσω ενός βίντεο και καλεί το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό να την αναδείξει ως πρωταθλητή Ελλάδας, δίνοντάς της την ψήφο του έως και την 1/3/2017, οπότε και κλείνει η ψηφοφορία. Ειδικότερα, για να παρακολουθήσει κάποιος το βίντεο και στη συνέχεια να ψηφίσει υπέρ της Apifon μπορεί να πατήσει εδώ.

Γιατί να ψηφίσω την Apifon

Η Apifon εξειδικεύεται στην παροχή Messaging Solutions (SMS, SMS Landing, Two Way SMS, Authentication, Chat App, Push Notifications, Text to Voice), Ε-mail Marketing,  καθώς και εξατομικευμένες λύσεις APIs (διασύνδεση εφαρμογών) που μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε υπάρχοντα συστήματα όπως ERP, CRM, ιστοσελίδες και apps (εφαρμογές).

Τα τελευταία τρία χρόνια από μια μικρή startup μετεξελίχθηκε σε ηγέτη στον κλάδο της στην ελληνική αγορά, με το 40% του τζίρου της να προέρχεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Κύπρο κλπ.

Τους τελευταίους 18 μήνες η εταιρεία:

  • Διπλασίασε τον κύκλο εργασιών της.
  • Ανέπτυξε μια έξυπνη πλατφόρμα αποστολής μηνυμάτων που συνδυάζει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας πετυχαίνοντας βελτιστοποιημένες και στοχευμένες καμπάνιες.
  • Συνεργάζεται με περισσότερες από 500 επιχειρήσεις-πελάτες σε όλον τον κόσμο
  • Κέρδισε το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2016».

“Είμαστε περήφανοι για την εταιρεία μας, τις υπηρεσίες μας, αλλά κυρίως για το ανθρώπινο δυναμικό μας που σηκώνει μέχρι σήμερα το 'βάρος' της επιτυχίας της Apifon. Η ψήφος σας σημαίνει πολλά για μας”, υπογραμμίζει ο CEO της Apifon, Κωνταντίνος Στρουμπάκης

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr