NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Επένδυση στην ενδυνάμωση των σχέσεων ως απάντηση στη κρίση προτείνουν οι απόφοιτοι του King’s College London

Επένδυση στην ενδυνάμωση των σχέσεων ως απάντηση στη κρίση προτείνουν οι απόφοιτοι του King’s College London

Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του King’s College London έκοψε την πίτα του στην Αθηναϊκή Λέσχη την Κυριακή 29.1.2017. Οι απόφοιτοι του Βρετανικού Πανεπιστημίου έδωσαν ένα δυναμικό παρόν για να ευχηθούν ο ένας στον άλλον για μία καλή χρονιά και να ανανεώσουν τους δυνατούς δεσμούς τους.

Μεταξύ των αποφοίτων και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει την εκδήλωση ως απόφοιτος κι εκείνος και να μοιραστεί στιγμές τόσο από τις αναμνήσεις του στο Βρετανικό Κολλέγιο όσο κι από την ιστορία του King’s College London και τους διάσημους αποφοίτους του.

Επισημαίνοντας την αναγκαιότητα για τη διατήρηση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των αποφοίτων, ο Επαμεινώνδας Στυλόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου, ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά να μοιραζόμαστε απόψεις, προβληματισμούς ή την πορεία της επαγγελματικής και προσωπικής μας εξέλιξής με παλιούς συμμαθητές και φίλους. Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου αποτελούν χαρακτηριστική αφορμή για τη δημιουργία δεσμών που θα βασίζονται στις κοινές αρχές και αξίες των αποφοίτων».

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον Σύλλογο και τη δράση του ακολουθείστε το www.kclagreece.com. Ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων του πανεπιστημίου King’s College London έχει ως σκοπό τη γνωριμία των Ελλήνων αποφοίτων του πανεπιστημίου King’s College London και τη δημιουργία δεσμών μεταξύ τους, δεδομένων των κοινών τους αρχών και αξιών. 

Στην κατεύθυνση αυτή, ο Σύλλογος παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα από δραστηριότητες οι οποίες καλύπτουν ποικίλα ενδιαφέροντα. Μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος έχει να παρουσιάσει ημερίδες, συναντήσεις και συνεστιάσεις. Το επόμενο διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσανατολίζεται σε στοχευμένες δράσεις επαγγελματικές δράσεις αλλά και κοινωνικές πρωτοβουλίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr