NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα
ανάγνωση

Η Data Communication υλοποίησε με επιτυχία έργο Microsoft Dynamics NAV – InnovΕra ERP για την Micrel Medical Devices

 Η Data Communication υλοποίησε με επιτυχία έργο Microsoft Dynamics NAV – InnovΕra ERP για την Micrel Medical Devices

Η Micrel Medical Devices επέλεξε την Data Communication για την υλοποίηση συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ERP, βασισμένο στην κορυφαία, διεθνώς, λύση Microsoft Dynamics NAV.

Με σαφή προσανατολισμό στην έρευνα και την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων στον τομέα της, καθώς και ισχυρή εξωστρεφή στρατηγική, η Micrel Medical Devices αναζήτησε ένα σύγχρονο ERP σύστημα, ικανό να υποστηρίξει αποτελεσματικά τόσο το σύνολο των εργασιών της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όσο και τα επιχειρηματικά της σχέδια, που περιλαμβάνουν ανάπτυξη νέων προϊόντων και διείσδυση σε νέες αγορές του εξωτερικού.

Μετά από σχετική διαδικασία, επιλέχθηκε λόγω της άριστης τεχνογνωσίας, της τεχνικής αρτιότητας και της πολυετούς της εμπειρίας η Data Communication για την υλοποίηση του έργου, το οποίο ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία. Η εταιρεία παρέδωσε τη ζητούμενη λειτουργικότητα στο χρόνο που προέβλεπε η σχετική σύμβαση, ανταποκρινόμενη απόλυτα στα ποιοτικά κριτήρια που τέθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο αφορούσε στην υλοποίηση του Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP και των υποσυστημάτων διοίκησης παραγωγής, οικονομικής διαχείρισης, εμπορικής διαχείρισης, διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, διαχείρισης service και δημιουργία συστήματος MIS, ενώ σε δεύτερο χρόνο πρόκειται να ενταχθούν στο συνολικό σύστημα οι θυγατρικές της Micrel Medical Devices σε 4 χώρες, καθώς και το υποσύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας.

Να σημειωθεί ότι, η Micrel Medical Devices δραστηριοποιείται για περισσότερο από 30 χρόνια στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορεία προηγμένων συστημάτων έγχυσης φαρμάκων, για νοσοκομειακή χρήση και κατ’ οίκον νοσηλεία. Η εταιρεία σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω θυγατρικών εταιρειών καθώς και μέσω αντιπροσώπων.

Με την ευκαιρία της πρόσφατης έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας του συστήματος, ο κ. Πέτρος Μάχλης, Group CFO του Ομίλου Micrel δήλωσε: «Μετά από ενδελεχή έρευνα επιλέξαμε τη Data Communication και το σύστημα Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP, για την κάλυψη των αναγκών μας, συνδυάζοντας την πλούσια λειτουργικότητα ενός κορυφαίου διεθνώς συστήματος ERP με την πολυετή εμπειρία του νέου μας συνεργάτη. Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με τη συνεργασία και νιώθουμε δικαιωμένοι με την επιλογή μας. Τόσο η λειτουργικότητα που παραλάβαμε όσο και η συνολική εμπειρία μας κάλυψαν απολύτως τους στόχους και τις προσδοκίες μας. Η Data Communication αποτελεί για εμάς στρατηγικό σύμμαχο και είμαστε σίγουροι ότι θα σταθεί αρωγός στην ανάπτυξη του Ομίλου μας τα επόμενα χρόνια».

Παράλληλα, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε: «Το συγκεκριμένο έργο, λόγω του εύρους και των ειδικών χαρακτηριστικών του, απετέλεσε για την εταιρεία μας ιδανική ευκαιρία για την εφαρμογή των δεξιοτήτων, της τεχνικής κατάρτισης και της μακροχρόνιας εμπειρίας των στελεχών μας.  Η επιτυχής υλοποίησή του απέδειξε για μια ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της Data Communication στη διαχείριση και υλοποίηση αντίστοιχων έργων. Θεωρούμε τον Όμιλο Micrel συνεργάτη υψηλής αξίας και δεσμευόμαστε απέναντι στη Διοίκησή της να δημιουργήσουμε από κοινού μία ισχυρή και μακροχρόνια συνεργασία».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr