NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού "ΙΤΒ China 2017"

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού "ΙΤΒ China 2017"
04_02_2017 | 15:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα του Τουρισμού με Κινέζικες επιχειρήσεις  θα έχουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη, μεταξύ 9-10 Μαίου 2017, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού ΙΤΒ-China 2017. H εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια του έτους 2018 για τη συνεργασία Ε.Ε-Κίνας στο τομέα του τουρισμού.από τη κοινοπραξία που συντονίζει το έργο World Bridge Tourism.

Το έργο "World Bridge Tourism" έχει στόχο την αύξηση των ροών Κινέζων επισκεπτών στη Ευρώπη που για το έτος 2013 υπολογίζεται στα 9 εκατομμύρια τουρίστες . Στόχος της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση πιθανών συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων και φορέων του τουρισμού από την Ευρώπη και τη Κίνα  σχετικά με τη δημιουργία νέων προορισμών, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού (αγροτουρισμός, τουρισμός φύσης, πολιτιστικός και γαστρονομικός τουρισμός), και την ενίσχυση της ενιαίας τουριστικής αγοράς στην Ευρώπη προς τους Κινέζους επισκέπτες/τουρίστες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλα το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας και του οικοσυστήματος καινοτομίας του τουρισμού στη Ευρώπη και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 200 τουριστικούς παράγοντες από τη Ευρώπη που ενδιαφέρονται για συνεργασίες με τη Κίνα.

Η συμμετοχή στη εκδήλωση είναι δωρεάν και γίνεται απευθείας από το σύνδεσμο εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Κινέζικη τουριστική αγορά μπορείτε να συγκεντρώσετε από τη ενακτήρια ημερίδα του έργου που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 03/11/2016 κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού WTM και είναι οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες εδώ, καθώς επίσης και να δηλώσετε συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 23/02/2017 και αφορά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον τουρισμό στη Κίνα.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ Γραφείο Κρήτης, Τηλ: 2810 391954, email: praxi@help-forward.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr