NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο το 4ο BeerBartender Awards

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο το 4ο BeerBartender Awards
07_02_2017 | 15:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο θεσμός επιβράβευσης των κόπων και ιδεών της ζυθοποιίας στην Ελλάδα οργανώνεται για μια ακόμα φορά με την κορύφωση του να πραγματοποιείται την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο, στην απονομή των βραβείων στους διακριθέντες του κλάδου. Τα φετινά BeerBartender Awards πέρα των κλασικών “Consumers Awards”, τα βραβεία κοινού μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σε 12 κατηγορίες η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου, είναι ανανεωμένα και εμπλουτισμένα.

Στα 4th BeerBartender Awards, εντάσσονται από φέτος τα πρώτα βραβεία για μπύρες μετά από τυφλή γευστική δοκιμή. Τα “Greek BeerAwards” πραγματοποιούνται στα πρότυπα αντίστοιχων παγκόσμιων διαγωνισμών με κριτές γευσιγνώστες, δημοσιογράφους και ειδικούς μπύρας από το εξωτερικό. Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου μαζί με τα βραβεία κοινού “Consumers Awards” στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο πλαίσιο των 4th BeerBartender Awards θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φόρα Συνέδριο Ζυθοποιίας στην Ελλάδα. Την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017, στο Marousi Plaza, θα λάβει χώρα το 1st International Beer Conference, συγκεντρώνοντας ειδικούς της μπύρας από το εξωτερικό για συζητήσεις και υποθέσεις εργασίας σε θέματα που θεωρούνται κρίσιμα τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια ζυθοποιία. Το 1st International Beer Conference απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου αλλά και σε όσους έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για αυτόν. Οι δηλώσεις συμμετοχής, θα ανοίξουν σύντομα. 

Τα 4th BeerBartender Awards τελούν φέτος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, του Δήμου Αμαρουσίου και του British Guild of Beer Writers. Τα 4th BeerBartender Awards διοργανώνονται από την BeerBartender σε συνεργασία με την SpoonAdvisors.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr