NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

​Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Προγράμματος Alcatel startup accelerator για το 2017

​Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Προγράμματος Alcatel startup accelerator για το 2017
08_02_2017 | 17:29 08_02_2017 | 18:18
epixeiro icon Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων

Η ομάδα accelerator μόλις αποκάλυψε τα ονόματα των 8 πιο φιλόδοξων νεοσύστατων επιχειρήσεων στον τομέα των τεχνολογιών κινητής τηλεφωνίας που έχουν συνάψει μακροχρόνια συνεργασία με την TCL Communication, νόμιμο κάτοχο αδείας κυκλοφορίας των συσκευών Alcatel.

Περίπου 40 στελέχη από όλη την εταιρία έλαβαν μέρος στη διαδικασία επιλογής, καθώς η TCL γνωρίζει ότι η διασπαστική καινοτομία συμβαίνει έξω, και κατανοεί ότι η συνεργασία με νεοσύστατες εταιρίες για να ενσωματώσουν τις υπάρχουσες λύσεις στο επιχειρηματικό της μοντέλο, είναι το κλειδί για να παραμείνει μπροστά στο παιχνίδι.

“Με την 3η ευρωπαϊκή περίοδο, συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά από τις τρέχουσες εξελίξεις για την επόμενη γενιά προϊόντων. Όταν εξετάζουμε νεοσύστατες καινοτόμες επιχειρήσεις, βλέπουμε έξυπνους συνεργάτες με φρέσκιες ιδέες που είναι απαραίτητες σε αυτούς τους καιρούς του τεχνολογικού μετασχηματισμού. Πιστεύουμε ότι η συμβολή τους και οι σωστοί μέθοδοι είναι ένα βασικό κομμάτι του μηχανισμού καινοτομίας“ δήλωσε ο Eric Vallet, VP Partnerships and Global Accounts.

Μέσα από αυτό το ανοιχτό πρόγραμμα καινοτομίας, η TCL έχει ως στόχο να ενισχύσει την εμπειρία του χρήστη στις συσκευές της, ενώ παρέχει πολύτιμα στοιχεία στις νεοσύστατες επιχειρήσεις, όπως διεθνή προβολή, ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και πελατών, δυνατότητες προτυποποίησης και άμεσης συνεργασίας με διάφορες μονάδες των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της ομάδας της TCL.

Και οι νικητές είναι:

Οι 8 πολλά υποσχόμενες νεοσύστατες εταιρίες είναι οι: Skyboy, Comet, Blacknut, V-cult, Homido, Sensego, Feeligo, Calea, και σύντομα θα ακούσετε πολλά περισσότερα από αυτές! Αυτές είναι οι τελευταίες που ξεχώρισαν σε έναν αγώνα με περισσότερους από 80 αιτούντες να επιχειρούν να ενταχθούν στην ταλαντούχα ομάδα των νέων εταιρειών που έχουν ξεκινήσει από την TCL από το 2014.

Με τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να χωρίζονται σε 4 κατηγορίες; Εικονική Πραγματικότητα, Εφαρμογές, Internet of Things και Smart Data, η ομάδα accelerator θα βοηθήσει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να μεγαλώσουν και να πετύχουν τους στόχους τους που είναι κοινοί για το όραμα των δύο οντοτήτων.

Επισημαίνεται ότι:

Η Skyboy δημιούργησε και κατοχύρωσε την «overlapped reality», επιτρέποντας στους χρήστες να δουν κινούμενα εφέ μέσω των smartphones τους σε υφιστάμενα τοπία. Η τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να νομίζουν ότι χρησιμοποιούν τη φωτογραφική μηχανή τους, σε geotagged 360 πραγματικότητα κλιμακούμενου περιεχομένου. Μαζί, επιθυμούν να αναπτύξουν επαυξημένης πραγματικότητας περιεχόμενο, και να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία για επαναστατικές εκδηλώσεις μάρκετινγκ!

Η Comet έχει αναπτύξει μία έξυπνη εφαρμογή για φωτογραφίες ενσωματώνοντας μια Τεχνητή Νοημοσύνη! Με την ενσωμάτωση απευθείας σε συσκευές της Alcatel, η TCL δίνει τη δυνατότητα για διεθνή προβολή στη νεοσύστατη επιχείρηση, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη στην κάμερα και την γκαλερί των εφαρμογών.

Η Blacknut είναι το Netflix των video games; οι χρήστες πληρώνουν ένα μηνιαίο κόμιστρο για να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ κατάλογο παιχνιδιών από AAA Games ως Indies gems και περισσότερα! Μαζί, η TCL and η Blacknut οραματίζονται να χτίσουν μία ολοκληρωμένη σειρά video games για χρήστες smartphone και tablet.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις υπόλοιπες νεοσύστατες επιχειρήσεις: V-cult, Homido, Sensego, Feeligo, Calea.

Heads up!

Το πρόγραμμα τρέχει 2 φορές τον χρόνο σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, και η TCL ήδη αναζητά τις επόμενες πιο καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις στη Βόρεια Αμερική.

Οι αιτήσεις ξεκινούν τον Μάρτιο στη Βόρεια Αμερική. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις θα βρείτε σύντομα εδώ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr