NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Ευρωκλινική Παίδων: Επενδύει στο χώρο της υγείας, με νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας

Ευρωκλινική Παίδων: Επενδύει στο χώρο της υγείας, με νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας
13_02_2017 | 13:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Η Ευρωκλινική Παίδων συνεχίζει να επενδύει σταθερά και με συνέπεια στο χώρο της υγείας, μεταφέροντας από σήμερα 13 Φεβρουαρίου τη λειτουργία της σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά της Αθήνας και προσφέροντας υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών, με επίκεντρο το παιδί.

Το νέο κτίριο της Ευρωκλινικής Παίδων βρίσκεται  στην οδό Αθανασιάδου 7-9, στο κέντρο της Αθήνας, σε κομβικό σημείο, εύκολα προσβάσιμο απ’ όλη την Αττική, μόλις 50μ από τη στάση  Μετρό «Αμπελόκηποι» και δίπλα ακριβώς στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Στο νέο 5όροφο κτίριο, η Ευρωκλινική Παίδων συνεχίζει να προσφέρει ποιοτική φροντίδα υγείας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Παράλληλα, διευρύνει τις υπηρεσίες της με νέα ιατρικά τμήματα  και ενισχύει το δυναμικό της με νέους, καταξιωμένους ιατρούς, ενώ  παράλληλα αυξάνει το δίκτυο των συνεργασιών της με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής ανέφερε σχετικά:

«Η Ευρωκλινική Παίδων εδώ και 15 χρόνια προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με ξεχωριστή αγάπη και φροντίδα για κάθε παιδί. Επενδύουμε με συνέπεια στο χώρο της υγείας, δημιουργώντας μία νέα, σύγχρονη παιδιατρική κλινική στο κέντρο της πόλης, με στόχο να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας, με σεβασμό και υπευθυνότητα σε κάθε παιδί και κάθε γονιό που μας εμπιστεύεται».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr