NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

H Gourmet Olive & Delicacies Exhibition ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά

H Gourmet Olive & Delicacies Exhibition ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά
14_02_2017 | 15:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H Gourmet Olive & Delicacies Exhibition ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 5, 6 και 7 Μαΐου στο Labattoir, στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από την εξαιρετική επιτυχία της πρώτης έκθεσης που άφησε ανεξίτηλες τις πλέον θετικές εντυπώσεις που δημιούργησε, τόσο στους επισκέπτες και στους εκθέτες της, όσο και σε όλους όσους ενεπλάκησαν στην διοργάνωση και υλοποίησή της, από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές στην ημερίδα και στις παρουσιάσεις, μέχρι τους δημοφιλείς σεφ και σοκολατιέρ στα cooking classes και τους εξαίρετους γευσιγνώστες στα μαθήματα του Olive Oil Bar για ελαιόλαδα και ελιές, η 2ηGourmet Olive & Delicacies Exhibition τοποθετεί φέτος τον πήχη της έκθεσης ακόμη ψηλότερα.

Ο στόχος ίδρυσης και λειτουργίας μιας έκθεσης αποκλειστικά με ποιοτικά προϊόντα ήδη κερδήθηκε από πέρσι εφόσον η 1η Gourmet κατάφερε να διατηρήσει υψηλό το επίπεδο των εκθετών και των προϊόντων που συμμετείχαν, γεγονός που την ξεχώρισε και την καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού, επαγγελματίες και καταναλωτές, ως την έκθεση που επικεντρώνεται στην ανάδειξη και προώθηση εκλεκτών προϊόντων που αξίζουν την προσοχή και την προτίμησή μας.

H Gourmet Olive & Delicacies Exhibition ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά

Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και ελιές, προϊόντα delicatessen όπως μέλι, μαρμελάδες, γλυκίσματα, ξύδι και αρτύματα, αρωματικά φυτά και βότανα, διάφορα χρηστικά προϊόντα και προϊόντα προσωπικής περιποίησης βασισμένα στα βρώσιμα υλικά, αποτελούν τη σειρά των ειδών της έκθεσης Gourmet Olive & Delicacies Exhibition που προτείνει στους επισκέπτες της τόσο για τη χρήση τους σε επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, café-bar, παντοπωλεία) όσο και στην καθημερινότητα σε νοικοκυριά.

Η Gourmet όμως δεν περιορίζεται μόνο στην ανεύρεση και έκθεση των προϊόντων αυτών, εφεύρει μία σειρά ειδικά επιλεγμένων διαδραστικών παράλληλων εκδηλώσεων με ημερίδα ενημέρωσης, σεμινάρια, masterclasses, γευσιγνωσίες, όπως τη λειτουργία του πρώτου Olive Oil Bar στην Ελλάδα, ώστε επαγγελματίες και καταναλωτές να γνωρίσουν άρτια τους παραγωγούς και τα ήδη που παράγουν, την ποιότητά τους, την προέλευση των πρώτων υλών τους και κυρίως την αναγκαιότητα για την καθιέρωσή τους στη ζωή μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition έχει αποφασίσει να αποτελείται από ιδιαίτερα εκλεκτό και περιορισμένο αριθμό εκθετών χωρίς να φιλοδοξεί να είναι μία μαζική έκθεση τροφίμων.

Οι συμμετοχές των εκθετών έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ οι εταιρείες και παραγωγοί που επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτής της διοργάνωσης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κ. Ασημίνα Ταραρά στο τηλέφωνο 2313 030 286 ή μέσω email στο book@gourmetoliveexhibition.com. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr