NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Πρόσκληση ένταξης στον 4ο κύκλο του προγράµµατος «Incubator»

Πρόσκληση ένταξης στον 4ο κύκλο του προγράµµατος «Incubator»

Έχεις µια επιχειρηµατική ιδέα µε κοινωνικό ή περιβαλλοντικό σκοπό; Δήλωσε συµµετοχή στο πρόγραµµα «Incubator» του Solidarity Mission και δηµιούργησε µια βιώσιµη κοινωνική επιχείρηση!

Το Solidarity Mission, ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου κύκλου του Προγράµµατος «Incubator – Θερµοκοιτίδα Κοινωνικών Επιχειρήσεων» και προσκαλεί νέους που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραµµα, να υποβάλλουν αίτηση συµµετοχής έως τις 28/2/2017.

Το  πρόγραµµα «Incubator»  απευθύνεται  σε τελειόφοιτους και απόφοιτους Πανεπιστηµίων και Τεχνικών Σχολών οι οποίοι επιθυµούν να επιλύσουν κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέµατα, µέσω βιώσιµων επιχειρηµατικών λύσεων, δηµιουργώντας την δική τους κοινωνική επιχείρηση.

Για  τον σχεδιασµό και  την ίδρυση των νέων αυτών επιχειρήσεων, το Solidarity Mission

µέσα από τη Θερµοκοιτίδα Κοινωνικών Επιχειρήσεων παρέχει εκπαιδευτικές, υποστηρικτικές και συµβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρηµατικότητας,. Το εκπαιδευτικό πρόγραµµα καλύπτει πλήρως όλα τα θέµατα της κοινωνικής επιχειρηµατικότητας, ενώ δίνεται έµφαση στην ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων και στην ανάπτυξη της οµαδικότητας µεταξύ των µελών της κοινωνικής επιχείρησης.

Οι συµµετέχοντες θα ενταχθούν στο πρόγραµµα Incubator το οποίο θα έχει διάρκεια 4 έως 12 µηνών µετά από αξιολόγηση των αιτήσεων τους & προσωπική συνέντευξη. Τα σηµαντικότερα κριτήρια για την αξιολόγηση και την επιλογή των αιτήσεων είναι η επιχειρηµατική ιδέα να έχει ως σκοπό τη λύση κάποιου κοινωνικού ή περιβαλλοντικού προβλήµατος και να δηµιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Το πρόγραµµα έχει ως στόχο την υποστήριξη των νέων που επιθυµούν να επιχειρήσουν κοινωνικά και οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και online αίτηση µπορείτε να μπείτε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr