NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Στις 17/2 στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει η 4η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Οικονομικής Διοίκησης

Στις 17/2 στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει η 4η σειρά του  Μεταπτυχιακού Προγράμματος Οικονομικής Διοίκησης

Τα τελευταία χρόνια, η οικονομία και η κοινωνία μας βρίσκονται αντιμέτωπες με τις μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία τους. Τα επόμενα χρόνια, οι Οικονομικοί Διευθυντές αλλά και οι διαχειριστές των εταιριών αναμένουν μία περαιτέρω μετατόπιση των αρμοδιοτήτων τους. Από την εστίαση στη διαχείριση του κόστους και την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση κινδύνων και ελέγχων, αναλαμβάνουν πλέον καθήκοντα διαχείρισης της αλλαγής που υφίστανται οι επιχειρήσεις σε τεχνολογικό, οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Με την πεποίθηση πως η δια βίου Μάθηση και η σωστή διαχείριση της Γνώσης αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης των ανθρώπων και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) προσφέρει από το 2003 το Μεταπτυχιακού Επιπέδου Πρόγραμμα Οικονομικής Διοίκησης (The Executive Program for Financial Directors).

Η 4η σειρά του Προγράμματος στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2017 και ολοκληρώνεται το Μάρτιο του 2018. Τα μαθήματα διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί, 2 φορές το μήνα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν ένα καινοτόμο, δυναμικό και ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, με σκοπό να τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν την καριέρα τους και να σταδιοδρομήσουν σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις στο χώρο της οικονομικής διοίκησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στα στελέχη οικονομικής κατεύθυνσης που θέλουν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους, επίσης σε ιδιοκτήτες  μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να γνωρίζουν με σαφήνεια οτιδήποτε αφορά στην οικονομική διαχείριση της επιχείρησής τους καθώς και σε κάθε μάνατζερ αλλά και σε νέους επαγγελματίες από το χώρο της οικονομικής διοίκησης που επιθυμούν βελτίωση και περαιτέρω ανάπτυξη των γνώσεών τους, ούτως ώστε να ανταποκρίνονται με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα προς τους πελάτες τους.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 16 μαθήματα που καλύπτουν το σύνολο των απαραίτητων γνώσεων ενημέρωσης και εκπαίδευσης των οικονομικών στελεχών. Σε κάθε μάθημα, πέρα από την απαιτούμενη θεωρητική προσέγγισή του, επιχειρείται συστηματικά η σύνδεση του με την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα με την αξιοποίηση πρακτικών ασκήσεων, case studies και σύγχρονων αναφορών με σχετικά παραδείγματα. Δίνεται τέτοια έμφαση στην υλοποίηση του θεματολογίου, ούτως ώστε οι απόφοιτοι του Προγράμματος να λειτουργήσουν άμεσα ως αποτελεσματικά και εξελισσόμενα στελέχη οικονομικής διοίκησης και επαγγελματίες.

Στο πρόγραμμα διδάσκουν Στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών με αναγνωρισμένο επιστημονικό και επαγγελματικό κύρος και με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία σε θέματα οικονομικής διοίκησης από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΕΕΔΕ, Λέοντος Σοφού 3, 546 26 Θεσσαλονίκη, στα τηλέφωνα 2310 522314 , 2310 516639 ή μέσω email: mac-meli1@eede.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr