NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

20ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG: «Γιορτή» αστεριών !

20ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG: «Γιορτή» αστεριών !
17_02_2017 | 11:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

​H KPMG συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από τη διοργάνωση του πρώτου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού και το γιορτάζει σε μια μοναδική επετειακή εκδήλωση!

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους ομιλητές σε θέματα Behavioural Change, ο Javier Bajer. Ο γνωστός cultural architect θα μιλήσει για πρωτότυπους τρόπους κινητοποίησης των στελεχών στις επιχειρήσεις, καθώς θεωρεί πώς η πρακτική με «το μαστίγιο και το καρότο» είναι ξεπερασμένη.

Ο Anthonie Wurth, σε μια διαδραστική ομιλία θα μοιραστεί με το κοινό την εμπειρία που αποκόμισε ως πρώην αθλητής ολυμπιακών αγώνων στις πολεμικές τέχνες, δίνοντας πραγματικά παραδείγματα αλλαγής συμπεριφοράς στο εργασιακό περιβάλλον.

Επιπλέον, ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ειδικοί σε θέματα Transformation, Reinforcement και Learning, θα αναπτύξουν τις βέλτιστες πρακτικές και θα αναλύσουν τις σύγχρονες τάσεις στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστεί επίσης έρευνα της KPMG για το φαινόμενο του Brain- Drain στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων διοργάνωσης του Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού, η KPMG προσκαλεί στηρίζει το έργο του Make a Wish Greece, πραγματοποιώντας την ευχή ενός ! 

Ο κ. Βαγγέλης Αποστολάκης, Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Συμβουλευτικού Κλάδου της KPMG δηλώνει «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η προσπάθεια μας πριν από 20 χρόνια να αναδείξουμε το σημαντικό ρόλο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού μέσα στις επιχειρήσεις, απέδωσε καρπούς και μπορούμε να μιλάμε σήμερα σε μια νέα βάση. Το Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, το μακροβιότερο συνέδριο στον κλάδο του, αναλύει κάθε χρόνο τις σύγχρονες τάσεις στο HR με συνέπεια και ευθύνη».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr