NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πέντε ελληνικές επιχειρήσεις στην International Green Week Berlin 2017

Πέντε ελληνικές επιχειρήσεις στην International Green Week Berlin 2017
18_02_2017 | 16:31
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Πέντε ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και αγροτικών παραδοσιακών προϊόντων έλαβαν μέρος, μεταξύ 1.650 εκθετών από 66 χώρες, στην 82η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, International Green Week Berlin 2017, που ολοκληρώθηκε στις 29 Ιανουαρίου στο Βερολίνο. 

Ειδικότερα, στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, το οποίο διοργανώθηκε από την εταιρία K.L.Ni. Promotion, μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο, συμμετείχαν οι εταιρίες: AΡΜΑΚΑΔΙ, ΑUTHENTICO, ΚΤΗΜΑ ΜΗΛΙΟΥ, ΠΕΛΕΧΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  και ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

Πέραν του ικανοποιητικού όγκου πωλήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι ελληνικές εταιρίες είχαν επαφές με εισαγωγείς, διανομείς, εστιατόρια και αλυσίδες βιολογικών προϊόντων, ενώ επιλεγμένα προϊόντα τους παρουσιάστηκαν για 5 ημέρες στο Professional Center της έκθεσης, αποκλειστικά σε εμπορικούς αντιπροσώπους με σκοπό την επίτευξη συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.

Σημειώνεται ότι το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο επισκέφθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, κ. Hans-Joachim Fuchtel, ο Διευθυντής Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο, κ. Χρήστος Ντοκομές και η Εκπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα και Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, κα Α. Θεοφανίδου.

Η International Green Week του Βερολίνου λαμβάνει χώρα από το 1926 και είναι μία από τις λίγες εκθέσεις στη Γερμανία με απευθείας πώληση στο κοινό. Συγκεκριμένα, για το 2017, οι συνολικά 400.000 επισκέπτες της έκθεσης ξόδεψαν πάνω από 46 εκατομμύρια ευρώ σε αγορές προϊόντων. 

Η επόμενη διοργάνωση International Green Week Berlin πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19 - 28 Ιανουαρίου 2018 και την Ελληνική Ομαδική Συμμετοχή έχει αναλάβει να διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρία K.L.Ni. Promotion σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr