NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Βραβεύσεις διακεκριμένων συνεργατών της Mylifepartners

Βραβεύσεις διακεκριμένων συνεργατών της Mylifepartners
22_02_2017 | 10:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Σε ζεστό και εορταστικό κλίμα, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, η Mylifepartners πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Metropolitan την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των διακεκριμένων συνεργατών της, σε συνδυασμό με τη καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το παρόν έδωσαν όλοι οι συνεργάτες καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη των συνεργαζόμενων εταιρειών οι κ.κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου Πρόεδρος ΕΑΕΕ & Διευθύνων Σύμβουλος EUROLIFE, Πάνος Δημητρίου Διευθύνων Σύμβουλος GENERALI, Άγγελος Μπεφών Διευθυντής Πωλήσεων GENERALI, Νίκος Δελένδας Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης EUROLIFE, Στάθης Τσαούσης Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών ERGO, Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος Διευθυντής Marketing & Πωλήσεων Interasco, Μ. Χατζηδημητρίου Διευθυντής Πρακτορειακού δικτύου METLIFE, Γιώργος Καραβίας Πρόεδρος ΣΕΜΑ & Δημήτρης Γαβαλάκης Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ και άλλα στελέχη εταιρειών.

Ο Διευθύνον Σύμβουλος, κ. Φαραός Περικλής ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη παρουσία τους και κάνοντας μία ανασκόπηση της τελευταίας 6ετίας, περίοδος κρίσης της χώρας μας, επισήμανε το θετικό πρόσημο με το οποίο κινείται το χαρτοφυλάκιο της MLP σε σχέση με την αρνητική τάση της αγοράς. Επίσης παρομοίασε το θεσμό της ασφάλισης με ένα άρτιο και πλήρως ισορροπημένο οικοσύστημα όπως αυτό του Αμαζονίου το οποίο υποχρέωσή μας είναι η διατήρηση και η προστασία του. Κλείνοντας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη χρονιά που πέρασε λέγοντας ότι «αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες που με τον επαγγελματισμό τους και την συντονισμένη προσπάθεια κατάφεραν να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα».

Ευχόμενος υγεία σε όλους, βλέπει αισιόδοξα το 2017 θέτοντας υψηλούς στόχους τόσο για την εταιρεία όσο και για τους συνεργάτες του.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr