NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

H MISKO γιορτάζει τα 90 της χρόνια με έναν Μεγάλο Επετειακό Διαγωνισμό!

H MISKO γιορτάζει τα 90 της χρόνια με έναν Μεγάλο Επετειακό Διαγωνισμό!

Και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κερδίσουν μοναδικά δώρα!

Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, κλείνει φέτος τα 90 της χρόνια και το γιορτάζει! Διοργανώνει μεγάλο Επετειακό Διαγωνισμό “90 Χρόνια MISKO” και ανταποδίδει την αγάπη της στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό, που με την προτίμησή του την έχει αναδείξει διαχρονικά σε αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού οικογενειακού τραπεζιού.

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και προσκαλεί όλους τους φίλους της MISKO να γιορτάσουν μαζί της και να διεκδικήσουν μέσω κληρώσεων και μέσω συλλογής πόντων, πολλά και πλούσια δώρα, ώστε να ανανεώσουν το σπίτι και την κουζίνα τους και να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τη μαγειρική των αγαπημένων τους ζυμαρικών, καθημερινά!

Στις ειδικές συσκευασίες με την ένδειξη Μεγάλος Διαγωνισμός, οι καταναλωτές θα βρουν  εορταστικό φυλλάδιο που περιλαμβάνει έναν μοναδικό 10ψήφιο κωδικό. Απλά συμπληρώνουν τον κωδικό στο ειδικό πεδίο στο microsite του ή εναλλακτικά στέλνουν sms, συμμετέχοντας αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα στη στιγμή.

Οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 2.500 ευρώ από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ 50 επιπλέον τυχεροί αποκτούν από μία κουζινομηχανή. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό συλλέγουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν κερδίζοντας χρήσιμα μαγειρικά σκεύη, όπως κατσαρόλες με σύστημα στραγγίσματος και κεραμικές γάστρες.

Ωστόσο το εορταστικό φυλλάδιο κρύβει και άλλες εκπλήξεις!

8 φίλοι της MISKO, food bloggers και άνθρωποι των media, εμπνέονται από τα 90 χρόνια του αγαπημένου τους ζυμαρικού και ανασύρουν γευστικές MISKO αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων, ενώ δημιουργούν και μοιράζονται την δική τους πρωτότυπη MISKO συνταγή.  

Από την ίδρυσή της το 1927, η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών. Θέση που οφείλεται στην σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους λάτρεις των ζυμαρικών, πρωταγωνιστώντας σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr