NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Ολοκληρώθηκε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Corporate Affairs Excellence Awards

Ολοκληρώθηκε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Corporate Affairs Excellence Awards

Ολοκληρώθηκε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Corporate Affairs Excellence Awards 2016, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν σημαντικά τις περσινές, αποδεικνύοντας με έναν ακόμη τρόπο την ιδιαίτερη σημασία που δίνουν οι επιχειρήσεις σε αυτόν τον τομέα, ειδικά κατά τη διάρκεια της οικονομικής αβεβαιότητας. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι ο θεσμός των Corporate Affairs Excellence Awards, που πραγματοποιείται για 4η φορά από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ, υιοθετείται και υποστηρίζεται από το σύνολο της αγοράς. Αξίζει να αναφερθεί ότι υποβλήθηκαν υποψηφιότητες τόσο από τις ίδιες τις εταιρίες που εφαρμόζουν τα προγράμματα, όσο και από τις παρόχους εταιρίες δημοσίων σχέσεων.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΥΠ, Βασίλης Λώλας, δήλωσε σχετικά: «Η τόσο μεγάλη συμμετοχή στα φετινά Corporate Affairs Excellence Awards, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι το “ιδιαίτερο περιβάλλον” που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις δημιουργεί περισσότερες ευθύνες αλλά και περισσότερη δημιουργικότητα και δέσμευση σε καλές πρακτικές και σπουδαίες δράσεις σε όλο το φάσμα των εταιρικών υποθέσεων. Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ ο ρόλος των Corporate Affairs αναβαθμίζεται και διεκδικεί τη θέση που του αξίζει στη λειτουργία των ελληνικών εταιριών, κι αυτό είναι για όλους εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση».

 Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες του φετινού διαγωνισμού είναι οι ακόλουθες:

  1. Εταιρική Επικοινωνία
  2. Εταιρία & Συμμέτοχοι
  3. Εσωτερική Επικοινωνία
  4. Έμμεση Επικοινωνία προϊόντος/υπηρεσίας
  5. Δημόσιες Σχέσεις και Κοινωνική Διαμεσολάβηση
  6. Καλύτερη Χρήση των Social Media
  7. Σχέσεις με ΜΜΕ
  8. Επικοινωνιακή Διαχείριση Θεμάτων ή Κρίσης
  9. Πρόγραμμα/ Δράση ΕΚΕ
  10. Δράση/ Πρόγραμμα Χαμηλού κόστους
  11. Διευρυμένη ή Πολυκαναλική Εταιρική Επικοινωνία

Υποψήφιες είναι δράσεις που διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν είτε πλήρως, είτε πιλοτικά μέσα στο 2016. Η Τελετή Απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30, στο Gazarte.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr