NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Απονομή των Τίτλων Σπουδών μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη διοίκηση επιχειρήσεων του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ

Απονομή των Τίτλων Σπουδών μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη διοίκηση επιχειρήσεων  του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ
06_03_2017 | 18:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2017, σε αίθουσα  γνωστού Ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης της 51ης, 52ης, και 53ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων, της 5ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού και της 27ης σειράς του προγράμματος Diploma in Sales Management. Τον τίτλο σπουδών τους έλαβαν οι απόφοιτοι των παραπάνω σειρών και Προγραμμάτων που φοίτησαν κατά το χρονικό διάστημα 2014 - 2016, στη δε τελετή έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ κ. Απόστολος Αιγυπτιάδης, οι Εισηγητές των Προγραμμάτων, Μέλη της ΕΕΔΕ και οι συγγενείς των αποφοίτων.

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ κ. Απόστολος Αιγυπτιάδης, στο δε χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους τόνισε την ανάγκη της διαρκούς εκπαίδευσης και τη σημασία που αποκτά στις μέρες μας η ολοκληρωμένη, επίκαιρη και εφαρμοσμένη γνώση που παρέχουν τα συγκεκριμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στους σπουδαστές τους.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της ΕΕΔΕ διεξάγονται από το 1989, σε σχεδόν 30 ελληνικές πόλεις, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τα εργαλεία εκείνα που απαιτούνται ώστε να διδαχθούν, να κατανοήσουν και να εξοικειωθούν με τις νέες τάσεις στο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα διεθνώς.

Για το 2017 έχουν προγραμματισθεί για τη Θεσσαλονίκη 2 ακόμη νέες σειρές του Μεταπτυχιακού Προσράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, από μία σειρά στα Ιωάννινα και στη Λάρισα, μία σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού για τη Θεσσαλονίκη και 2 νέες σειρές του Προγράμματος Diploma in Sales Management. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr