NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Office Line υλοποιεί έργο Disaster Recovery Replication για την Praktiker Hellas

Η Office Line υλοποιεί έργο Disaster Recovery Replication για την Praktiker Hellas

Η Office Line, εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, ανέλαβε την υλοποίηση του έργου Disaster Recovery Replication στην Praktiker Hellas. Το αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια και εγκατάσταση του λογισμικού Veeam Backup Enterprise plus σε VMWare περιβάλλον και η παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση του Disaster Recovery Replication σε υποδομές του πελάτη.

Με την ανωτέρω λύση, η Praktiker Hellas εφαρμόζει μία αξιόπιστη Disaster Recovery λύση που εξασφαλίζει την επάρκεια της IT υποδομής της σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενώ παράλληλα θα έχει διαθέσιμα -σε πραγματικό χρόνο- τα δεδομένα της, μαζί με τους critical servers με δυνατότητα πλήρους ανάκτησης σε περίπτωση οποιασδήποτε φυσικής καταστροφής.

Ο κ.Αλκιβιάδης Μανάρης, CIO της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία: «Η διασφάλιση της ακεραιότητας και προσπελασιμότητας των δεδομένων μας σε συνθήκες εκτός κανονικότητας, αποτελεί μια κρίσιμη πρόκληση για την επιχειρηματική συνέχεια (business continuity) της εταιρείας μας. Στην Praktiker Hellas η πρόνοια για Disaster Recovery στις ΙΤ υποδομές μας ήταν ένα επιτακτικό ζητούμενο, το οποίο καλύφθηκε πλήρως με τις λύσεις και την τεχνογνωσία της Office Line. Η διασφάλιση της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας των υπηρεσιών της Praktiker ήταν και παραμένουν βασικός σκοπός μας. Στόχος μας είναι η συνεργασία αυτή, καθώς και κάθε ενέργεια για την τεχνολογική αναβάθμιση των συστημάτων μας στο μέλλον, να διευρυνθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω».

Ο κ.Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line ΑΕ ανέφερε σχετικά: «Η Praktiker Hellas μας εμπιστεύτηκε ένα πολύ σημαντικό της asset, τα εταιρικά δεδομένα της. Με τη λύση Veeam που εφαρμόζουμε, εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της ΙΤ υποδομής της και τη διασφάλιση των δεδομένων της σε κάθε συνθήκη, ακόμα και  σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής ή άλλης έκτακτης ανάγκης. Πρόκειται για ένα έργο που διευρύνει την εγκατεστημένη βάση μας σε Disaster Recovery υποδομές κι ευχαριστούμε την Praktiker Hellas για την εμπιστοσύνη της».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr