NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Deree Business Week 2017: Crossing Disciplines

Deree Business Week 2017: Crossing Disciplines

Ο συνδυασμός γνωστικών αντικειμένων ως προϋπόθεση και παράγοντας επαγγελματικής εξέλιξης.

Τον δωδέκατο πλέον χρόνο του διανύει το ανοιχτό forum Deree Business Week, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece, στην Αγία Παρασκευή. Στόχος του είναι να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ του επιχειρηματικού και του ακαδημαϊκού κόσμου, δημιουργώντας το πλαίσιο για έναν γόνιμο διάλογο ανάμεσα στους σπουδαστές, τους αποφοίτους του Deree και το κοινό, με διαπρεπείς εκπροσώπους και επαγγελματίες του διεθνούς και ελληνικού επιχειρείν.

Το φετινό Business Week έχει τον τίτλο Crossing Disciplines. Η θεματική του αποτελεί επιλογή των σπουδαστών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Deree. Κάτω από αυτό το πρίσμα, στο forum θα διερευνηθεί πώς ο συνδυασμός των διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων και η αξιοποίησή τους –μία τάση που κερδίζει διαρκώς έδαφος– μπορεί να αποτελέσει στοιχείο επαγγελματικής ευελιξίας και κλειδί για την επιτυχία τόσο των εργαζόμενων, όσο και των επιχειρήσεων.

Η ατζέντα περιλαμβάνει σειρά διαλέξεων και εκδηλώσεων στην αγγλική γλώσσα, όπου οι ομιλητές θα καταθέσουν τη δική τους εμπειρία, τόσο από προσωπική όσο και από επιχειρηματική σκοπιά, θέτοντας δημιουργικούς προβληματισμούς προς όφελος των συμμετεχόντων.

Την εβδομάδα του Business Week θα ανοίξουν την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 12:00, ο Provost του Deree Δρ. Θύμιος Ζαχαρόπουλος και η Dean της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Δρ. Άννυ Τριανταφύλλου.

Κεντρικός ομιλητής στο Business Week 2017 είναι ο πρωτοπόρος της ελληνικής σκηνής των startup και venture capitalist, Απόστολος Αποστολάκης. Στο portfolio του έχει επιχειρηματικές καινοτομίες όπως τα Taxibeat, doctorsanytime.gr, e-food.gr, ενώ στον χώρο των venture capitals δραστηριοποιείται με 12 και πλέον startups, ανάμεσά τους τα e-table.gr, nannuka.com και douleftaras.gr.

Στους ομιλητές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση συγκαταλέγονται μερικοί από τους πιο αξιόλογους ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες όπως οι: Professor Dean Harris, Dept of Health Policy & Management, Gillins School of Global Health, University of North Carolina at Chapel Hill, Γιώργος Αποστολόπουλος, Kosmos Business Manager, APIVITA S.A., Βερώνη Παπατζήμου, Partner/HR Specialist, KPMG, Αλέξανδρος Μποντικούλης, Regional Category Manager Intersport Athletics, Basil Sudborough, Marketing Manager/Export Manager USA & Canada, Selonda S.A., Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Head of User Experience, Group Digital Banking, Eurobank, Μιχάλης Μαυρόπουλος, Managing Director, TUI Hellas, Κατερίνα Νικολάου, εκπρόσωπος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (EIM), Γιώργος Μπαλαφούτης, Cybersecurity Architect – EMEA, WW Cyber Champion Program Lead, Microsoft, Γιάννης Βασιλάκος, Chief Operating Officer, Dixons Carphone South Europe, Γιώργος Ξηραδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, XRTC Business Consultants Ltd., Πρόεδρος του Propeller Club Piraeus και Σπύρος Μαυρόγαλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank.

Στο τέλος των εκδηλώσεων θα απευθύνει ομιλία ο Che Jon Fernandes, χρυσός Παραολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016.

Το Business Week για το Deree είναι ένας πολυετής θεσμός που παρακολουθεί και καταγράφει τις τάσεις και τις εξελίξεις στον επιχειρηματικό κόσμο εντός και εκτός Ελλάδας, μετουσιώνοντας τα εκάστοτε συμπεράσματα σε όφελος για τους φοιτητές και αυριανούς επιχειρηματίες.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Business Week 2017 θα λάβουν όσοι εγγραφούν για πάνω από 6 διαλέξεις και workshops. Θα ισχύσει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr