NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εξασφαλισμένη απασχόληση στο χώρο του Τουρισμού

Εξασφαλισμένη απασχόληση στο χώρο του Τουρισμού
13_03_2017 | 18:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργάνωσε και τη φετινή χρονιά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα τις καθιερωμένες πλέον «Ημέρες Καριέρας», αποκλειστικά για τον τομέα Τουρισμού!

Στις φετινές Ημέρες Καριέρας συμμετείχαν περισσότερες από 200 ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ περισσότεροι από 2.500 σπουδαστές του τομέα Τουρισμού ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρόκειται να τοποθετηθούν σε θέσεις εργασίας ή πρακτικής εξάσκησης,  μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Μάγειρες, Αρτοζαχαροπλάστες, Ειδικοί Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τουριστικοί Υπάλληλοι είχαν ευκαιρία να γνωρίσουν τα στελέχη των κορυφαίων ξενοδοχείων και να περάσουν από συνέντευξη. Στις Ημέρες Καριέρας συμμετείχαν επίσης τα τμήματα Αισθητικής και Β. Φυσικοθεραπείας για κάλυψη θέσεων στα SPA των ξενοδοχείων.

Οι σπουδαστές και απόφοιτοι που συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από mini συνεντεύξεις από τους εκπροσώπους όσων ξενοδοχείων τους ενδιαφέρουν. Έτσι βιώνουν μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία, κάνουν επαγγελματικές επαφές και εξοικειώνονται με τη διαδικασία επιλογής προσωπικού.

Η πρακτική άσκηση των απασχολούμενων σε ξενοδοχειακές μονάδες είναι αμειβόμενη και με ασφάλιση κατά εργατικού ατυχήματος, βάση του ΦΕΚ 1345/τ.Β’/31.08.2010/παρ.6, ενώ οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν διαμονή και διατροφή σε όσους απασχολούν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr