NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το SAP SuccessFactors αναγνωρίζεται ως ηγέτης στις λειτουργίες HR με βάση το cloud από τρεις κορυφαίους οργανισμούς ερευνών

Το SAP SuccessFactors αναγνωρίζεται ως ηγέτης στις λειτουργίες HR με βάση το cloud από τρεις κορυφαίους οργανισμούς ερευνών

Η SAP ανακοίνωσε ότι το SAP SuccessFactors  αναγνωρίστηκε ως ηγετική λύση στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων σε σχετικές έρευνες που δημοσιεύθηκαν από τις εταιρίες Forrester, Gartner και IDC για το 2016. Η κορυφαία θέση που κατέκτησε η λύση SAP SuccessFactors στις οκτώ σχετικές αναφορές βασίζεται στην προσήλωσή της εταιρίας στη συνεχή καινοτομία σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της για λύσεις διαχείρισης ανθρώπινων πόρων  στο cloud. Η λύση της SAP παρέχει στα τμήματα HR την τεχνολογία που τα βοηθά να αναπτύσσουν το ταλέντο των ανθρώπων, ενώ, ταυτόχρονα, δίνει στις εταιρίες τη δυνατότητα να αξιοποιούν ευκαιρίες σε πραγματικό χρόνο.  

«Η ανάγκη για σύγχρονα, εύχρηστα και ευέλικτα εργαλεία στο χώρο εργασίας αυξάνεται συνεχώς», δήλωσε ο Mike Ettling, Πρόεδρος SAP SuccessFactors. «Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των περισσότερων από 45 εκατομμυρίων ανθρώπων σε πάνω από 6.000 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο σήμερα. Προσπαθούμε να φανταζόμαστε συνεχώς νέους τρόπους να ικανοποιούμε αυτούς τους χρήστες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διασφαλίζοντας, παράλληλα, ότι είμαστε ο κορυφαίος πάροχος λύσεων που βοηθά στην απλοποίηση διαδικασιών, βελτιώνει την εμπειρία των εργαζομένων και επιτρέπει στους ανθρώπους να είναι αποτελεσματικοί».

Η έκθεση της Forrester Research Inc. με τίτλο «The Forrester Wave™: Εκμάθηση και Διαχείριση Αποδοτικότητας», αναγνωρίζει το SAP SuccessFactors ως ηγετική λύση βάσει της στρατηγικής και της παρουσίας του στην αγορά. Η έρευνα Forrester Wave αξιολογεί τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες των κορυφαίων λύσεων εκμάθησης και διαχείρισης αποδοτικότητας στο cloud από παρόχους λογισμικού HR.

Η σχετική αναφορά σημειώνει: «Oι λύσεις SAP SuccessFactors είναι εδώ και χρόνια ο παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση της απόδοσης (performance management) και αποτελούν μία κορυφαία και ολοκληρωμένη επιλογή. Το δίκτυο Open Content Network δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε περιεχόμενο που έχει αναπτυχθεί για εκμάθηση, τόσο σε καταναλωτικό, όσο και σε εταιρικό περιβάλλον. Μέσα από τα εργαλεία που αξιοποιούν, οι λύσεις SuccessFactors βλέπουν το μέλλον της απόδοσης σαν μια συνεχή διαδικασία. Τα προϊόντα τους υποστηρίζουν mobile λειτουργίες σε όλο το εύρος τους, συμπεριλαμβανομένης της απομακρυσμένης offline πρόσβασης και της δυνατότητας αναζήτησης περιεχομένου, όπως επίσης και ένα «έξυπνο» ευέλικτο περιβάλλον χρήστη. Οι πελάτες είναι πολύ ικανοποιημένοι με την ενοποίηση των λειτουργιών και την ευελιξία του προϊόντος.

Η έκθεση της Gartner, Inc. με τίτλο «Critical Capabilities για πλατφόρμες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο cloud σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις», έδωσε στο SAP SuccessFactors την υψηλότερη βαθμολογία σε δύο από τέσσερεις κατηγορίες χρήσης: Core HR + Talent HCM Suite, Μεγάλοι Διεθνείς Οργανισμοί (> 5 χιλ. υπάλληλοι) και European HQ’d Midmarket HCM Suite (1-5 χιλ. υπάλληλοι). Αυτή ήταν η πρώτη έκθεση για πλατφόρμες διαχείρισης ανθρώπινων πόρων στο cloud, και οι πάροχοι αξιολογήθηκαν με βάση τις ακόλουθες κρίσιμες δυνατότητες: Διαχείριση βασικών λειτουργιών HR, Διαχείριση μισθοδοσίας, Διαχείριση εργατικού δυναμικού, Διαχείριση δεξιοτήτων πριν την πρόσληψη, Διαχείριση δυνατοτήτων μετά την πρόσληψη, Εργαλεία σύνταξης αναφορών (Work Force Analytics - WFA / WFP), Τεχνολογία / Εμπειρία χρήστη, Συνολική ικανοποίηση – Προϊόν και Συνολική ικανοποίηση – Σχέση παρόχου/πελάτη.

Η έκθεση «Magic Quadrant για πλατφόρμες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο cloud σε αναπτυσσόμενες  επιχειρήσεις» επίσης ανέδειξε τις λύσεις  SAP SuccessFactors ως ηγέτιδες με βάση την ακεραιότητα του οράματός τους και την ικανότητά τους να το κάνουν πράξη.

Η έρευνα «IDC MarketScape 2016: Παγκόσμια αξιολόγηση παρόχων ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης ταλέντου» της International Data Corporation αναγνώρισε τις λύσεις SAP SuccessFactors ως κορυφαίες, με βάση τα αποδεδειγμένα δυνατά τους σημεία στην άρτια έρευνα και ανάπτυξη, στη δυναμική τους στην αγορά, στο εύρος του χαρτοφυλακίου τους, στη βιωσιμότητα τους και στην παγκόσμια εμβέλεια τους. Οι λύσεις SAP SuccessFactors επίσης αναδείχθηκαν ως κορυφαίες στην έκθεση IDC MarketScapes για τη διαχείριση των προσλήψεων, της εκπαίδευσης / εκμάθησης, της απόδοσης και της μισθοδοσίας.

Η έκθεση αναφέρει: «Το SAP SuccessFactors συνεχίζει να καινοτομεί σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου λύσεων για τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ώστε να διασφαλίσει ότι όλα τα σχετικά στοιχεία συμπορεύονται με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες. Επίσης έχει κάνει πολλές ενημερώσεις στις λύσεις του για τη διαχείριση της εκπαίδευσης και συνεχίζει να διανέμει το SAP Jam™ για όλα τα προϊόντα στο χώρο του HR προκειμένου να αυξήσει τη χρησιμότητά τους. Η εμπειρία χρήστη έχει ενοποιηθεί σε όλα τα στοιχεία με την υιοθέτηση του πλαισίου SAP Fiori®. Επίσης, από τη μεριά των παρεχόμενων υπηρεσιών, το SAP SuccessFactors έχει μεγεθύνει σημαντικά την ομάδα του  για την υποστήριξη σε θέματα cloud».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr