NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

White Offer: Νέα εποχή Η2Η προσφορών από τη Yuboto

White Offer: Νέα εποχή Η2Η προσφορών από τη Yuboto

Το “White Offer” αποτελεί μία νέα σειρά εναλλασσόμενων προσφορών που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της Yuboto να αποκτήσουν με τις αγορές τους πρωτότυπα gadgets και είδη τεχνολογίας εντελώς δωρεάν.

Η πρώτη “White Offer” ενέργεια προσφέρει το Yuboto-M5, το πιο μικρό και ελαφρύ κινητό τηλέφωνο με διαστάσεις ανάλογες με αυτές μίας πιστωτικής. Η προσφορά ισχύει μόνο για δύο ημέρες και με την αγορά πακέτου 1500 credits αξίας 88,50€ +ΦΠΑ.

Το κινητό τηλέφωνο Yuboto-Μ5, αποτελεί ένα από τα πιο hot gadgets παρουσιάζοντας μοναδικά πλεονεκτήματα. Είναι μία κομψή και ανθεκτική back-up συσκευή που παρέχει ευελιξία και χρηστικότητα καθώς χωράει ακόμη και μέσα σε ένα πορτοφόλι. Έχει αυτονομία έως και τέσσερις ημέρες και είναι ιδανικό για δραστηριότητες όπου αποφεύγεται η χρήση smartphone. Επίσης δεν διαθέτει πρόσβαση στο internet, χαρακτηριστικό που το καθιστά μία ασφαλή επιλογή για πρώτο τηλέφωνο παιδιών και εφήβων.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto μας λέει σχετικά: 

“Η επιτυχία της Secret Offer ενέργειας στο πλαίσιο των 10 χρόνων Yuboto, μας απέδειξε ότι σωστά έχουμε αποφασίσει να επενδύουμε συνεχώς στην αμφίδρομη σχέση με τους πελάτες μας, επιβραβεύοντάς τους ουσιαστικά για την πιστότητά τους. Συνεπώς, η βασική μας φιλοσοφία έχει ξεφύγει από τα παραδοσιακά και σχεδόν ξεπερασμένα B2C/B2B μοντέλα marketing, όπου ο καταναλωτής αντιμετωπίζεται απλά ως πελάτης. Αντίθετα, έχουμε υιοθετήσει το ουσιαστικό Η2Η marketing, τοποθετώντας τον πελάτη μας στο επίκεντρο ως άνθρωπο και όχι ως καταναλωτή ή εκπρόσωπο μιας επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτό οι ενέργειες marketing της Yuboto αποσκοπούν τόσο στο άμεσο και ξεκάθαρο όφελος των πελατών μας όσο και στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας στο περιβάλλον των online αγορών”.

Η προσφορά έχει διάρκεια 2 ημέρες και ισχύει αποκλειστικά για αγορές credits βάσει του επίσημου τιμοκαταλόγου της εταιρείας που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα προσφορά μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα και για να ενημερώνεστε σχετικά με τις White Offer προσφορές της Yuboto μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αποστολής του Newsletter News from Yubotoεδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr