NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Απριλίου η γαστρονομία γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Απριλίου η γαστρονομία γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει η ανάδυση ενός νέου κινήματος σκέψης και δράσης με σημείο αναφοράς την αυθεντική γεύση. Αρωγός της για περισσότερα από 40 χρόνια, η μεγαλύτερη σχολή Τουρισμού & Εστίασης στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Με το 1ο 2ήμερο Φεστιβάλ Γαστρονομίας θελήσαμε να αφηγηθούμε τον σύγχρονο πολιτισμό των γεύσεων, αναδεικνύοντας τα πιο αντιπροσωπευτικά θέματα του ελληνικού και διεθνούς γαστρονομικού γίγνεσθαι, συμπυκνωμένα σε ένα διήμερο όπου θα παρελάσουν από τις εγκαταστάσεις της σχολής στη Θεσσαλονίκη, κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα που «υπηρετούν» τον κλάδο με τεράστια επιτυχία και δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με τη δική σας ανταπόκριση και συμμετοχή, το «AKMI gastronomy festival», η συλλογή εμπνευσμένων ιστοριών γεύσης, φιλοδοξεί να εξελιχθεί και να εδραιωθεί σε μια ετήσια θεσμική συνάντηση, η οποία θα ενώνει, σπουδαστές, αποφοίτους, επαγγελματίες του κλάδου τις εστίασης αλλά και όλους τους λάτρεις της κουζίνας!

Με εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, παρουσιάσεις, συζητήσεις, state -  of -  the -  art workshops και διαγωνισμούς, θα αποτελέσει “talk of the town” για όλο το επόμενο διάστημα.

*** Η είσοδος προϋποθέτει την ανάδειξη της πρόσκλησης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr