NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

Ξεκίνησε το Κέντρο Καινοτόμας Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο

Ξεκίνησε το Κέντρο Καινοτόμας Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο

​Με τη συμμετοχή 20 νέων αγροτών από την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Καινοτόμας Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (Κε.Κ.Αγ.Επ) που δημιούργησαν οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.​

Στον πρώτο κύκλο σπουδών περιλαμβάνονται εισηγήσεις και συζητήσεις για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα και τις επιπτώσεις της παγκοσμιοποίησης στην αγροτική παραγωγή, καθώς και για τον τρόπο διαμόρφωσης της αγροτικής πολιτικής και τα περιθώρια δράσης των παραγωγών.

Το Κέντρο λειτουργεί στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κουντουριώτη 4) στις Μοίρες με στόχο να παρέχει συνεχή επιχειρηματική και επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να θεμελιωθεί μια βάση για κάθε επαγγελματία του πρωτογενή τομέα και να μπορέσει να μετατραπεί σε έναν σύγχρονο επιχειρηματία αυξάνοντας την κερδοφορία του.

Τα μαθήματα διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα και έχουν συνολική διάρκεια 180 ώρες.

Στην πρώτη συνάντηση συμμετείχαν οι καθηγητές, Διονύσης Μπόχτης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας (ΙΕΤΕΘ/EKETA)  και Δημήτρης Αϊδόνης, Καθηγητής στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ειδικός στα logistics, ενώ στόχος είναι σε κάθε συνάντηση να εναλλάσσονται οι ομιλητές, καθοδηγούμενοι από τη συντονίστρια του προγράμματος Δρ. Κατερίνα Κούλη.

Η εκπαίδευση στο Κέντρο πραγματοποιείται με τη χρήση των πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων, οι οποίες βασίζονται στη βιωματική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση πάνω σε πραγματικά, καθημερινά ζητήματα που θα επιλέγουν οι εκπαιδευόμενοι και στα οποία θα προσαρμόζεται η μάθηση. Με τον τρόπο αυτό, οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και κατάρτιση, στοχεύουν να δημιουργήσουν την απαραίτητη επιχειρηματική και επιχειρησιακή εκπαίδευση και συμβουλευτική που θα επιτρέψει στην Κρήτη να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της, ώστε να δημιουργηθεί άριστη παραγωγή με μέγιστη ανταποδοτική αξία και να οδηγηθεί σε τροχιά ανάπτυξης.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, τα μαθήματα του Κε.Κ.Αγ.Επ πρόκειται να επεκταθούν σύντομα και σε άλλες περιοχές της Κρήτης.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ τηλ:2810 302730 e-mail: info@katartisi.gr. Yπεύθυνος κ. Μιχάλης Καθαράκης. 

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr