NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

knowledge meetings από το ICF Greece Chapter

knowledge meetings από το ICF Greece Chapter
21_03_2017 | 12:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Όσα θέλεις να ξέρεις για τα credentials, το Laser Coaching και το νέο εργαλείο coaching Ho'oponopono, θα τα μάθεις σε μία εκδήλωση γεμάτη γνώση και εμπειρία από επαγγελματίες coaches

To ICF Greece Chapter διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με τίτλο knowledge meetings, γεμάτες γνώση και εμπειρία από επαγγελματίες coaches, μέλη του chapter. Το πρώτο knowledge meeting του 2017, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με ώρα έναρξης 6 μ.μ. Τα knowledge meetings έχουν στόχο να διαδώσουν τα οφέλη του coaching στο ευρύ κοινό, συστήνοντας σύγχρονες πρακτικές που βοηθούν τον άνθρωπο να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις ζωής καθώς επίσης και να εμπλουτίσουν την εργαλειοθήκη των επαγγελματιών coaches, βελτιώνοντας την απόδοση και αποτελεσματικότητά τους. Τα knowledge meetings είναι ανοιχτά στο κοινό.

 Το πρόγραμμα του knowledge meeting, στις 29 Μαρτίου, περιλαμβάνει εισηγήσεις από τους: Άγγελο Δερλώπα, PCC και Πρόεδρο του ICF Greece Chapter, Ειρήνη Νικολαϊδου, PCC και Αντιπρόεδρο του ICF Greece Chapter, και την Βιολέττα Ψωφάκη, ACC.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης, περιλαμβάνει:

18:00 - 18:30 Προσέλευση / Εγγραφή

18:30 - 19:00 Credentials - Τι είναι και πως θα τα αποκτήσετε | Άγγελος Δερλώπας, PCC

Ανάδειξη του κινήτρου ανώτερης δέσμευσης στην ποιότητα coaching και ένας πρακτικός οδηγός κατανόησης των μορφών πιστοποίησης προγραμμάτων coaching και διαπιστεύσεων επαγγελματιών, με παράθεση και ανάλυση των ικανών κριτηρίων απόκτησης αυτής της ανώτερης διάκρισης ποιότητας αλλά και των οδών που οδηγούν στη διάκριση στην οποία έχουν επενδύσει 19,000 coaches σε όλον τον κόσμο.

19:00 - 20:00 Ho'oponopono - Ένα νέο εργαλείο coaching | Βιολέττα Ψωφάκη, ACC

Ένας από τους ρόλους μας, ως coaches, είναι να δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο, στον οποίο ένα άτομο μπορεί να συναντήσει και να βιώσει όλες τις πλευρές του εαυτού και της ψυχής του. Η πρακτική του Hooponopono καθιστά εμάς ως το ισχυρότερο εργαλείο και την «παρουσία» μας ως τη σημαντικότερη προσφορά μας.

 

20:15 - 21:00 Εκπαίδευση στο Laser Coaching  | Ειρήνη Νικολαϊδου, PCC

Μια σύντομη, δυναμική και αποδοτική διαδικασία-εργαλείο του Coaching. Οι συνεδρίες του Laser Coaching είναι έντονες και εστιάζουν στο δυναμικό πυρήνα μιας κατάστασης, ενός εμποδίου ή μιας περιοριστικής σκέψης, προκαλώντας άμεσα και γρήγορα τον ενδιαφερόμενο. Διαρκούν 15’-20’ και προσδίδουν διαύγεια και δέσμευση. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την τεχνική και θα κάνουν πρακτική εξάσκηση.


Τα knowledge meetings που διοργανώνει το ICF Greece Chapter παρέχουν βεβαιώσεις παρακολούθησης CCE. Μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι και είναι δωρεάν για τα μέλη.

Το κόστος συμμετοχής για τους ΦΙΛΟΥΣ του ICF Greece Chapter είναι 10 ευρώ, ενώ για το κοινό, 30 ευρώ.

 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία του Catering DELITOPIA.

 

Δηλώσεις συμμετοχής και αγορά εισιτηρίων εδώ.

 

Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, στάση ΜΕΤΡΟ Μέγαρο Μουσικής (είσοδος από το Μέγαρο Μουσικής)

Περισσότερες πληροφορίες:

Επιτροπή Επικοινωνίας ICF Greece Chapter, email: communication@icfgreece.org  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr