NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ευρωπαϊκή Πίστη – Εισαγωγή στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά της νέας τεχνολογίας αποφυγής ατυχημάτων Mobileye

Ευρωπαϊκή Πίστη – Εισαγωγή στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά της νέας τεχνολογίας αποφυγής ατυχημάτων Mobileye

Η Ευρωπαϊκή Πίστη σε μία προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της, ανακοινώνει την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας υποβοήθησης οδηγού Mobileye στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Η Mobileye είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία αποφυγής σύγκρουσης, τεχνητής όρασης και ανάλυσης δεδομένων για Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού (ADAS) καθώς και αυτόνομης οδήγησης.

Μέσω της συνεργασίας με την εταιρία Euromat, επίσημου διανομέα της τεχνολογίας Mobileye, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει ως στόχο να δημιουργήσει ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης για όλους τους ασφαλισμένους της στον Κλάδο Αυτοκινήτου, μειώνοντας τις πιθανότητες ατυχήματος, αλλά και να καθιερώσει νέους τρόπους τιμολόγησης ασφαλίστρων, οι οποίοι θα βασίζονται στην επιβράβευση της οδηγικής ασφάλειας.

Ως προς αυτή την κατεύθυνση και έχοντας πάντα ως στόχο την υποβοήθηση του οδηγού μέσω της άμεσης προειδοποίησής του σε περίπτωση ενδεχόμενης σύγκρουσης, η Ευρωπαϊκή Πίστη παρέχει σημαντική έκπτωση στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου, με κάθε εγκατάσταση του Mobileye και για όσο καιρό ο οδηγός είναι ασφαλισμένος στην Ευρωπαϊκή Πίστη, ή σε περίπτωση που το αυτοκίνητο διαθέτει ήδη παρόμοιο σύστημα υποβοήθησης οδηγού (ADAS).

Το Mobileye αποτελείται από μία ηλεκτρονική μονάδα η οποία παρακολουθεί διαρκώς τον δρόμο παρέχοντας τις εξής λειτουργίες:

  • Προειδοποιεί τον οδηγό όταν η απόσταση με το προπορευόμενο όχημα μειωθεί επικίνδυνα και υπάρχει κίνδυνος πιθανής σύγκρουσης.
  • Ειδοποιεί σε περίπτωση εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Ανιχνεύει οχήματα, δίκυκλα και πεζούς.
  • Αναγνωρίζει τις πινακίδες με τα όρια ταχύτητας και προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση υπέρβασής τους.
  • Δίνει την δυνατότητα εξοικονόμησης καυσίμου & μείωσης της φθοράς του οχήματος.

Η ανάλυση όλων των δεδομένων γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για την ασφάλεια του οδηγού και δεν αποστέλλονται ούτε στην Ευρωπαϊκή Πίστη, ούτε στην Euromat.

 Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου κ. Ν. Χαλκιόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Στην Ευρωπαϊκή Πίστη, η ασφάλεια των πελατών μας αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά θέματα που διαχειριζόμαστε τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, υιοθετώντας συνεχώς νέες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ασφαλισμένων μας.

Η συνεργασία μας με την Euromat και η διάθεση του Mobileye στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, αποτελεί στρατηγική επιχειρηματική μας απόφαση, καθώς για την Ευρωπαϊκή Πίστη η επένδυση και η υιοθέτηση λύσεων για την οδηγική ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας.

Είμαστε βέβαιοι πως η τεχνολογία Mobileye θα δώσει στην Ευρωπαϊκή Πίστη το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσβλέπει».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euromat Ελλάς κ. Barak Baum, δήλωσε σχετικά:

«Η μεγάλη εμπειρία, η γνώση για τη διαχείριση στόλων, σε συνδυασμό με τη βαθιά κατανόηση των αναγκών της Ελληνικής αγοράς, έγιναν τα καθοριστικά στοιχεία για την προώθηση του συστήματος υποβοήθησης οδηγού Mobileye.

Η συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Πίστη είναι ένα ακόμα, μείζονος σημασίας, βήμα στον τομέα της οδηγικής ασφάλειας ενώ θα αποτελέσει ένα μοναδικό εργαλείο στον τομέα των ασφαλίσεων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ευρωπαϊκή Πίστη για την συνεργασία αυτή σε μια ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία στην Ελληνική αγορά για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της οδηγικής ασφάλειας.

Πιστεύουμε ότι το διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα Mobileye, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας μας, θα συντελέσει σε ασφαλέστερους δρόμους για όλους εμάς και τις οικογένειές μας.»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους ασφαλισμένους της να έχουν μία πρώτη γνωριμία με την τεχνολογία Mobileye μέσω test drive, το οποίο μπορούν να πραγματοποιήσουν με ραντεβού καλώντας την εταιρία Euromat.

Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της οδηγικής ασφάλισης, η Ευρωπαϊκή Πίστη δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του Mobileye σε προνομιακή τιμή και με επιπλέον έκπτωση 10% μέσω του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr