NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Υποτροφίες από το AthensFashionClub Fashion School

Υποτροφίες από το AthensFashionClub Fashion School

O Όμιλος επιχειρήσεων AthensFashionClub δραστηριοποιείται στην Εκπαίδευση ως Σχολή Μόδας, στη δημιουργία ενδυμάτων Wearable Technology και Prêt-à-Porter de luxe, καθώς και στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη Νέων Σχεδιαστών Μόδας με την έναρξη της 1ης Κυψέλης Νέων Σχεδιαστών Μόδας Πανελλαδικά, “The Fashion Gate”.

Η 1η Κυψέλη Νέων Σχεδιαστών Μόδας ‘The Fashion Gate’ λειτουργεί ως αυτόνομος οργανισμός, με την υποστήριξη του AthensFashionClub Fashion School, Ιδιωτική Σχολή Μόδας - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Η διασύνδεση του “The Fashion Gate” με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Μόδας AthensFashionClub, αποτελεί και τη βάση για την ύπαρξη υψηλής τεχνογνωσίας και πρόσβασης σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, τόσο στο αντικείμενο της Μόδας, όσο και σε εκείνο της Επιχειρηματικότητας.

Δημιουργήθηκε το 2016 για να απαντήσει στην ανάγκη ύπαρξης ενός Μητροπολιτικού Κέντρου Μόδας, που θα προωθήσει την Ελληνική Μόδα και τα ταλέντα της έξω από τα σύνορα της Χώρας, δίνοντας βήμα στην καινοτομία, στις συνεργασίες, στον υγιή ανταγωνισμό και στην εξωστρέφεια.

Η ανάδειξη των νέων ταλαντούχων Σχεδιαστών Μόδας και η προώθηση της Ελληνικής Μόδας στο εξωτερικό έρχεται μέσα από την ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας, την σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και την παροχή υποδομών που υποστηρίζουν τον νέο επαγγελματία στα πρώτα του βήματα κατά την έναρξη της επιχείρησής του.

Στο πλαίσιο υποστήριξης του καταξιωμένου θεσμού της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας AXDW που αναδεικνύει ταλέντα και Νέους Σχεδιαστές τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα, ο Ομιλος επιχειρήσεων AthensFashionClub χορηγεί στον Σχεδιαστή που θα συμμετάσχει στα New Designers Awards by Amstel Radler και θα κερδίσει το 2o Βραβείο Best Trend-Setter την παρακάτω ολοκληρωμένη Υποτροφία:

  • Συμμετοχή στο Μονοετές Επαγγελματικό πρόγραμμα Σπουδών Fashion Business Studies & Management στην σχολή AthensFashionClub Fashion School
  • Συμμετοχή στο Μονοετές πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην 1η Κυψέλη Νέων Σχεδιαστών Μόδας ‘The Fashion Gate’

O Σχεδιαστής που συμμετέχει στα New Designers Awards by Amstel Radler και ανακυρηχθεί νικητής για το 2ο Βραβείο Best Trendsetter, θα κερδίσει την ολοκληρωμένη Υποτροφία και στα δύο προγράμματα ταυτόχρονα. Θα μπορέσει να τα παρακολουθήσει και να επιτύγχει την μέγιστη ολοκλήρωσή του τόσο Σχεδιαστικά όσο και Επιχειρηματικά με σκοπό την δημιουργία του δικού του brand και την προώθησή των συλλογών του στο εξωτερικό.

Επίσης θα απολαμβάνει όλες τις παροχές που παρέχονται ελεύθερα από το πρόγραμμα ‘The Fashion Gate’ , όπως περιγράφονται στην επίσημη παρουσίαση του στην ιστοσελίδα www.thefashiongate.gr.

Υποτροφία για τον νικητή του Διαγωνισμού Fashion Design Project

Ο νικητής του Διαγωνισμού Fashion Design Project θα έχει το προνόμιο να συμμετάσχει στο Καινοτόμο Mονοετές πρόγραμμα Foundation Fashion Designer Portfolio Course, το οποίο δίνει την δυνατότητα στο συμμετέχοντα να:

  • Να συμμετάσχει στο Εκπαιδευτικό Ταξίδι της Σχολής AthensFashionClub στο London Fashion Week και να δει από κοντά Επιδείξεις Μόδας με Διεθνείς προδιαγραφές και διάσημους Σχεδιαστές.
  • Nα λάβει το Higher Diploma πιστοποιώντας τις σπουδές του και τα επαγγελματικά του προσόντα συνεχίζοντας τις σπουδές του σε Βρετανικά Πανεπιστήμια ή εργασία στην Μεγάλη Βρετανία.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr