NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Ιδιωτική ασφάλιση & Αντασφάλιση, 3 & 4 Απριλίου 2017

Ιδιωτική ασφάλιση & Αντασφάλιση, 3 & 4 Απριλίου 2017

Πρακτικά ζητήματα και τάσεις.

Στις 3 & 4 Απριλίου 2017, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ & ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗ, 3 & 4 Απριλίου 2017 - Πρακτικά ζητήματα και τάσεις με εισηγητή τον κ. Π. - Β. Σικιαρίδη, B.Sc., LL.B. (Honours), Barrister of the Lincoln’ s Inn, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Solicitor of the Supreme Court of England & Wales, στις εγκαταστάσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης (Μαυρομιχάλη 23)

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρασχεθεί στους συμμετέχοντες μια σφαιρική εικόνα με πρακτικές εφαρμογές σχετικά με την λειτουργία, τις πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις στο πεδίο της ιδιωτικής ασφάλισης και αντασφάλισης. Προεχόντως, παρέχεται το αναγκαίο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο σχετικά με τις πτυχές της ασφάλισης και αντασφάλισης.

Το σεμινάριο απευθύνεται  σε δικηγόρους της πράξης, που χειρίζονται υποθέσεις εντός του μεγαλύτερου φάσματος της ημεδαπής και αλλοδαπής ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς τόσο από την πλευρά των ασφαλιζομένων όσο και από την πλευρά των ασφαλιστών/αντασφαλιστών και ενδιαφέρονται για μια πρακτική ανάλυση της λειτουργίας καθώς και των νομικών εξελίξεων στο χώρο της ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς.

Επίσης, απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να διαμορφώσει μια επιστημονική και πρακτική άποψη σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν την συγκεκριμένη αγορά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr